|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Bok društvo Evo imam jedno pitanje.Možda će neko naći koju minutu vremena... Imam komp star cca 7 godina. Pentium 3, 800 mhz. I sad vidim da se ventilator unutar napajanja sve slabije okreće, a i počelo je bučiti. Očigledno moram po novo napajanje. Pa da vas pitam koje napajanje da uzmem?Da je dobro za moj komp a da nije preskupo. I da li može doći do nekog iznenadnog oštećenja ako radim na kompu s ovim trenutnim napajanjem. Inace, sadasnje napajanje je 300 ATX Molim vas za pomoć Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Codegen 300W za kojih 80kn u Vemilu. Ili rabljeni Chieftec 300W u Linksu za oko 100kn. Kaj se tvog sadasnjeg napajanja tice - ak se vent sporije okrece moze doci do pregrijavanja. Mozes za prvu ruku otvoriti svoje sadasnje napajanje i podmazati vent ili ga zamijeniti nekim drugim, ovaj je dotrajao. PS: Znam da ce uletjeti ekipa s Fortronom 350W ali to je fakat overkill. A gore receni Codegen i Chif uopce nisu losa napajanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Drustvo tnx na pomoci, ali evo da vas obavijestim da sad radi kako treba. Inace, ovo mi se vec drugi put desilo. Danas ujutro upalim komp i primjetim problem. Za jedno 3 sata opet upalim komp i dalje sve isto. Da bi ga za 3 sata nakon opet upalio i sad radi kako treba. Inace, ovo mi se vec drugi put desilo. Prvi put Nisam htio kupit novo jer se samo od sebe popravilo, no sad je ovo vec drugi put pa bi mozda bilo bolje da kupim novo. 80 kn nije puno. A jel taj Codegen 300W tih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Kako kome. Mislim da je deklarirano 35-40dB (a meni osobno su bucni glacialtechi deklarirani na 19db - frik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
imam enermaxa 350w..pogledaj post na trznici http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=80637 . za cijenu se dogovorimo. ako ikada i pozelis izmjeniti komponente, imati ces odlicnu zalihu snage, ali prije svega pouzdano i krajnje tiho napajanje. vidi i testove. think ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|