Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.11.2007., 07:30   #1
QuickTime
Registered User

Datum registracije: Mar 2006
Optimiziranje stranica

Početnik sam, uradio stranice (Joomla) i koristim Firefox gdje je sve u redu. Ali kroz IExplorer to nije tako. Čuo sam za optimiziranje (prilagođavanje) stranica ali mi taj pojam nije potpuno jasan. Kako se to radi??????
QuickTime je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2007., 10:24   #2
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Nije to optimiziranje, nego samo ispravljanje grešaka i prilagođavanje svim browserima.

A radi se tako da otvoriš browser i vidiš šta ti ne valja, onda pokušaš to riješiti, a ako ne ide, ukucaš u google ("[nešto] [imebrowsera] bug") i iznađeš rješenje.
frANZi je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.11.2007., 11:02   #3
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor QuickTime Pregled postova
Početnik sam, uradio stranice (Joomla) i koristim Firefox gdje je sve u redu. Ali kroz IExplorer to nije tako. Čuo sam za optimiziranje (prilagođavanje) stranica ali mi taj pojam nije potpuno jasan. Kako se to radi??????
Pa poznato je da nekad IE oće biti pametniji od lasnika strance pa oće na svoju ruku ispravit "pogreške" koje i nisu pogrešeke dok to Firefox uredno prepoznaje. Onda samo probaj to malo optimizirat za IE ali a i dalje radi u FF-u.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno