|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Kaj je bolje od NetFusiona?
Treba mi nekaj za izradu s(t)ranica i najbolji WYSIWYG editor ispade netfusion... Koristim ga već preko nekoliko godina ali mi je već dosadio - pogotovo što imam oko 90% kontrolu layouta bez CSS layering-a... i glupavo riješene butone... a i bug na XP-ima... Ako je sistemski default codepage Croatian - raspadne se kad mijenjaš fontove na istima... Kad je eng - radi bez problema ![]() Ima li netko bolje iskustvo sa kakvim komercijalnim softverom? Drimviver & Kofikap su bezveze - a ni slučajno ne spominjite Frontpage jer mi treba SSI i pozivanje CGI (perl), insertiranje SWF-ova bez da znam veličinu etc, etc... Ako nitko ne odgovori... sam sam si kriv ![]() I ... spada li ovo uopće u "ostalo"?!?:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
pa od drimvivera (btw. jesi probo mx 2k4? ) nema boljeg voć ju si iz voć ju get editora. jednostavno ne postoji takav. to nije stvar ni ukusa niti navike nego fact. coffecup mu nije ni do ...ne jaja nego ono... crnila pod noktom na malom nožnom prstu. a otkad su kupili homesite nema ni boljeg tekstualnog editora.. iako sam prije godinu dana našao jedan koji je bio genijalan za php ali sam zaboravio kak se zove.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|