|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
nod32 i 2 problema
ovih problema prije nod-a nisam imao pa pretpostavljam da je u nodu problem... cak bi se usudio reci da imam taj prvi problem otkad sam poslozio nod kao sto je netko na forumu dao link da se nod treba namjestit (citao sam u jednom od starijih postova o nodu pa naisao na taj link) ugl. kada sam u nod32/IMON/Clint compatiblity stavio sve na higher efficency, firefox mi uopce nije radio a sad kad sam vratio na higher compatibility se dogada: -firefox ponekad "ne radi"... dakle jednostavno ponekad kao da nisam na netu i nemoze naci nikakvu stranicu koju trazim pa se onda unormali nakon par minuta... 2. problem je to da kad gasim komp prije gasenja dode poruka nesto tipa kao da drive A: nije ready itd... (drive A uopce niti ne koristim vec godinu dana...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Prvo, koji vam je racku? Obrisao sam spamaru i OT, još netko nepotrebno spomene Type R slijedi hlađenje.... Zmaj, nešto nije dobro sjelo u postavkama. Moraš se malo poigrati, NOD je vrlo učinkovit ali je potrebno malo vremena da se podesi kako spada... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
igrao sam se s postavkama za compatibility u IMON-u, ali i dalje zeza... ugl ako iskljucim cijeli nod / samo IMON, onda proradi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|