|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Put u Mađarsku sa osobnom kartom
Prijatelj je dobio karte za VN Mađarske, Hungaroring. Utrka je 26.7. Odlučio je da ja budem taj sretnik koji ide sa njim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
prošlog ljeta su nam tražili putovnicu na Mađarskoj granici, doduše išli smo u Prag na maturalac ako to ima kakve veze... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Pa viruj mi da jesam googla, očito nisam dobro definira. Hvala puno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
ja često idem sa svojima u mađu, uvjek sa osobnim iskaznicama, nikad sa putovnicom, tak da nemaš brige što se toga tiće. dobit ćeš kao nekaki kartončić koji moraš čuvat jer to moraš pokazat kad ideš nazad u RH, takozvani evidencijski karton. tak da nemaš brige samo sa osobnom!
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
a mi slavonci cesto idemo u "mađu" hehhe.. ja sam isto sa autom od starog, i sa osobnom, za nista nisu srali nikad, inace kao ne smijes ic tudjim autom tam, ali nikad nitko nista nije rekao... tak da nemas brige ![]() i da, kartonče čuvaj ko oći u glavi.... i nemoj slucajno bilo sto vrijedno u autu ostavljat.. zna bit svasta, pogotovo cim vide hrv registracije ![]() (to vrijedi vise manje za pogranicna podrucja).
![]() |
#9 |
Premium
|
Idem sa autobusom, valjda ista stvar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
O kojeg filozofiranja. Ulazak u Italiju, Mađarsku, Sloveniju i Bosnu sa putovnicom = Ulazak sa osobnom i kartončekom. Iako moj ti je savjet da ako imaš, da uzmeš putovnicu i da ju držiš odvojeno od osobne. Tek toliko, nikad se nezna! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
E ovak ekipa, ne da mi se otvarati novi topic, a ovo je relativno vezano uz to. Trebao bih ici na jedan rock festival u Austriji koji se održava početkom lipnja. Sad mi je malo zavrzlama jer mi putovnica ističe krajem lipnja također. Jer zna netko jer se može ući u zemlju jer imam neke oprečne informacije. Jedni kažu da dokle god udjes u zemlju da putovnica vrijedi da je sve ok, dok drugi kazu da ne puštaju u zemlju ako ti putovnica ističe unutar mjesec dana? Ima netko neke točne informacije, gledao sam na stranicama MUPa i ministarstva vanjskih poslova, ali nigdje točno ne piše. Thx unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Prošle godine sam išao u Udine na AC/DC i nosio putovnicu koja je bila pred krajem isteka. Masa ljudi nije ni nosila putovnice nego samo osobnu i Slovenci nisu radili nikakav problem oko toga, čak ni nakon što je polovica izgubila one kartončiće. Mislio sam da za Sloveniju prolazi osobna, a sve dalje treba putovnica, al izgleda da nije tako. Ili su samo imali dobar dan. Možda je i do toga što je put bio organiziran...a možda su u šumi, tko će znat ![]() Po tome bi mogao na sjever Europe doći samo s osobnom, pod uvjetom da te nigdje nitko ne zaustavi i pita za putovnicu. Najbolje ti je otić pitati u najbližu policijsku postaju da budeš siguran.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 26.04.2011. u 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ako ti putovnica ističe unutar mjesec danas NE MOŽEŠ u Mađarsku, neće te pustiti. Radi se o nekom novom pravilu europske unije.. I pazi se dobro što se toga tiče. Frend i i njegova cura su pokušali ići vlakom u mađarsku prije par dana, a njoj je putovnica isticala za 27 dana. Bili su u vrlo neugodnoj situaciji jer su ih mađari "ispratili" iz vlaka i odveli ih u neku prostoriju na carini, te se nisu smjeli micati iz te prostorije 3 sata, sve dok im mađari nisu natipkali dokument "ZABRANA ULASKA U EUROPSKU UNIJU".. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
tj sa svakim dokumentom koji je pri isteku.... tocnije 30 dana do isteka... glupo al tak je... a i newmie je potvrdio ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
Imaš vremena. Ajde lijepo si ti izvadi putovnicu! Ovako si na milosti i nemilosti murphy-a, a ne znam koliko su ti živci vrijedni jer na kraju dana. Sve ovisi o tome na koga naletiš na granici. |
![]() |
![]() |
#19 |
Disturbed
|
Nije toliko stvar u vremenu, koliko u 500kn koliko kosta putovnica, a na te troskove stvarno nisam racunao. A nist, budem to onda rijesio, izgleda da mi nema druge |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Do početka 6. mjeseca imaš vremena izvaditi i normalnim putem, ne moraš plaćati žurnu izradu. Mislim da sam ja čekao oko 2 tjedna, ali kreni već sutra rješavati to i pitaj odmah koliko im vremena treba. Newmie je skužio da u Mađarsku ideš, a ne u Austriju, al ak su i oni počeli raditi takve probleme, onda bi i Slovenci mogli. Sigurno je sigurno.
![]() |
#21 |
Disturbed
|
Ma idem preko Mađarske tak da ... svejedno mi ne gine izrada, a frendica koja ide samnom je rekla da je cekala 3 tjedna, meni treba do 10.6 da to bude gotovo, pa cemo rjesavat, to od iduceg tjedna.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|