Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.11.2007., 23:18   #1
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Preporuka za joystick?

Spopala me zelja da si odigram spaceforce ili nesto slicno kad sam to nedugo vidio, izvadio stari joystick, otprasio ga i onda skuzio da ga nemam vise kam ustekati
Nazalost, koliko vidim okolo po web shopovima nekako su gamepadovi pregazili joysticke...ah ta nintendo/playstation generacija :-)
Pa sad ako ima tko kakvu preporuku za dobar joystick za povremeno lezerno igranje ovakvih igara, nisam neki freak za avio simulacije i to ne igram pa mi ne treba nekaj s pedalama i ostalim djidjama...
Jedino bi bilo dobro da ima extra dugi kabl jer mi treba jedno bar 3m da mogu pred TV ili jos bolje da je bezicni.
Preporuke?
c-shadow je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2007., 00:43   #2
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Saitek Cyborg 3d Rumble + produžni usb kabel . Jeftino a kvalitetno. Naravno, ne očekuj čuda. Ali koliko sam se ja raspitao, to je za rang cijene do 200 kn, najbolji odabir, jer uglavnom Logitechi imaju nekakvih problema.. Nisam nigdje za ovoga našao baš neki loši komentar. A i osobno ga koristim, zadovoljan sam.
Oglas

Oglas
Staro 10.11.2007., 01:08   #3
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Saitek Cyborg 3d Rumble + produžni usb kabel . Jeftino a kvalitetno. Naravno, ne očekuj čuda. Ali koliko sam se ja raspitao, to je za rang cijene do 200 kn, najbolji odabir, jer uglavnom Logitechi imaju nekakvih problema.. Nisam nigdje za ovoga našao baš neki loši komentar. A i osobno ga koristim, zadovoljan sam.

hmmm...nabava.net mi daje samo neki Saitek Cyborg Evo Force, a ni na saitekovom siteu ga ne nalazim?

c-shadow je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2007., 14:38   #4
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
http://www.justechn.com/reviews/arti...rumble_big.jpg

To je to. Hmm,vidim i ja da nema toga više u Hr. Ha ne znam, onda probaj nešto od Logitecha .
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno