|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Preporuka za joystick?
Spopala me zelja da si odigram spaceforce ili nesto slicno kad sam to nedugo vidio, izvadio stari joystick, otprasio ga i onda skuzio da ga nemam vise kam ustekati ![]() Nazalost, koliko vidim okolo po web shopovima nekako su gamepadovi pregazili joysticke...ah ta nintendo/playstation generacija :-) Pa sad ako ima tko kakvu preporuku za dobar joystick za povremeno lezerno igranje ovakvih igara, nisam neki freak za avio simulacije i to ne igram pa mi ne treba nekaj s pedalama i ostalim djidjama... Jedino bi bilo dobro da ima extra dugi kabl jer mi treba jedno bar 3m da mogu pred TV ili jos bolje da je bezicni. Preporuke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Saitek Cyborg 3d Rumble + produžni usb kabel ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
hmmm...nabava.net mi daje samo neki Saitek Cyborg Evo Force, a ni na saitekovom siteu ga ne nalazim? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
http://www.justechn.com/reviews/arti...rumble_big.jpg To je to. Hmm,vidim i ja da nema toga više u Hr. Ha ne znam, onda probaj nešto od Logitecha .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|