|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Multimedijalni monitor!
Poštovanje, čitao sam dosta tema na forumu vezanih uz 24'' lcd monitore i to sa velikim zanimanjem međutim još nigdje nisam našao direktnu poveznicu ili usporedbu u određenim poljima. Moj problem leži u tome što dobijam sobicu (otprilike 3x4) u kojoj će glavna tehnička stvar biti računalo. Htio bih izbjeći kombinacije sa televizorom pa sam razmišljao o malko većem LCD monitoru s time kaj neznam da li je to sve kaj mi treba. Pa sljedi bitno pitanje: Kako bi vi izveli kombinaciju pretvaranja monitora u TV/Film/Računalo tako da se mogu slagati filmske večeri/mogu igrati igrice/može normalno raditi. Najbitnije mi je da ne postoji prevelika promjena u kvaliteti izmedju tih svi modova rada monitora i to da mogu pročitat titlove na udaljenosti od 2 metra bez da završim u ghetaldusu. I kako bi se u to uklopili dosad naspominjaniji modeli: Samsung 245B Dell 24'' - HC BENQ 24'' Što mi je još potrebno od opreme za izvest TV/komp, gledajući da najradije ne bi monitor išao mjenjat jedno 3-5 godina, kako se u to uklapaju HDTV/HDMI ... hvala unaprijed p.s. recimo da je dell gornja granica u parama na koju bi išao. Kupujem kompjuter za duugo i za puno stvari pa dati više para nije šteta ako će taj crničit godinama na veselje mojih očiju.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne znam koji je benq u igri, on činimi se da on jedini ima HDMI ulaz, što je za ovo što tebi trema IMHO nepotrebno. Dell pak ima dvi/vga/komponentni i kompozitni ulaz, što znači da tehnički možeš spajati i uređaje poput konzola, dvb-t tunera, ... no problem je što ako se ne pušta sve s računala što moraš ručno na monitoru odabrati koji ulaz želiš koristiti. Moja preporuka je samo komp, bilo koji monitor koji ti paše što se slike i izgleda tiče i tv kartica... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
+mouse
Hvala na odgovoru, još jedno pod pitanje ako netko naleti na ovu temu a može pomoći. Gdje je moguće kupiti ili naručiti MS explorer 3.0 reissue. Uspio sam piknut 1 u Algoritmu kad su ih ponovo izdali. Ali na "nabavi" ih nisam uspio naći.
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|