|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
smrzavanje slike u ut-u?
ovak,prekjucer sam kupio komp,radi se o gigabyte p35-ds3p,e4400 procu,3 gige rama,320gb hard te 8800gts sa 450w ocz modstream napajanjem....prije nego mi netko lupi nezeljenu dijagnozu,a sumnjam u nesto....zanima me da li je moguce da to napajanej ne daje dovoljno struje potrebama kompa?ili je opet samo do drivera,mijenjao sma drivere neke i imao sma i modane ali tu se ut brzo smrzao,dok sa orginalnim nekad se smrzne nekad ne....svejedno neznam sta da radim,jer aj to je jedina igra koju igram,pa mi je sad bezveze da ne sljaka.....vec sam oko bacio na corsair,ali ako nije potrebno,radije bih sacuvao pare za nesto drugo.....hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
motocross
|
sad mi je izbacilo eror od setpointa...neki virsual basic + error...ali ovog puta sma uspio se vratit u igricu bez problema ![]() cudno nekak! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ja ne bi rekao da je do napajanja to bi trebalo biti sasvim dovoljno za tu konfu... mozda da probas sa reinstall-om igre, i ako to ne uspije da dignes windows again pa probat ak ni to ne uspije posudis od frenda neko jace i kvalitetno napajanje i probas..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
motocross
|
hm...windowsi su stari 2 dana,imam gore samo drivere i par programcica koje koristim...svi updejtovi skinuti maloprije...mislim si da imam problema sa utom iskljucivo,jer naprimjer 3d mark prolazi bez beda,occt isto..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
setpoint je smece koje samo sranja radi. makni to i komp ce ti se preporodit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|