|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
AAServer pomoć
Bok! Imam jedan problem u vezi igre AmericasArmy 2.8.1 Napravio sam svoj server ,no sad ga nije moguće naći automatski kod pokretanja igre,već samo preko "search" metode. Kad upišem ime servera i pritisnem search onda ga nađe ,a preko "deploy-ime mape" ništa. Drugi problem je u tome što kod svakog podizanja servera trebam prijaviti server na na oficijalnoj stranici AA. Dal tako mora biti ili se može kako podesiti da se server prijavi jednom za svagda. Još me zanima kako na tom serveru mogu postavljati uvjete igranja npr.(promjena oružja,kick-anje playera i ostalo) Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ovo bolje da si pitao na aa tracker forumu,ako znaš engleski...ipak je to forum od igrice...i ja mislim da ima topic tamo o postavkama servera i tako... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
dečki ti baš ne odgovaraju na moj post na vašem forumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
sta se tice ovog da ti server stalno bude gore...treba bi imat stalnu IP adresu, sta ti predpostavljam nemas...i btw. prouci malo druge forume itd..da ti sad ja ne pametujem previse nemam iskustva bas sa serverima, al nesto sam prckao i mi u csf. klanu imamo svoj server no to je druga prica! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|