|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Kako bi bilo da stavim ovu maticnu Asrock, 4Core Dual-VSTA, S775, AGP,PCI-E, DDR1, DD http://www.lap-power.de/site/produkt...=4537&backID=7 i da stavim procesor preskot 3600mhz? Ova ploca mi odgovara jer nemoram mijenjat sve komponente odma. Kako bi mi se vrtile igre na ovoj ploci i procesoru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
U, ***em mu miša. Kako teško pitanje. Ne znam, profesore. Idemo dalje... Da si bar napisao je li to planiras sada uzimati (i MBO i CPU) ili CPU vec imas pa mislis uzeti samo MBO ili nemas ni jedno ni drugo,...... nisi stavio ostale komponente (trebao si popuniti "Moj komp"),.... Odo ja sad po dvije šake pasulja prebranca, pa ću da ga bacim po stolu da vidim šta će mi reći, možda saznam šta sve imaš kod sebe. EDIT: Ako već imaš ovog preSkota (pasulj mi nije rekao da li je Pentium ili Celeron), onda uzmi tu ploču i uživaj koliko možeš. Ako nemaš ni jedno ni drugo (a želiš iskoristiti neku AGP grafičkzu i DDR memoriju) onda bi ti bilo bolje da pogledaš neki noviji procesor (nešto iz C2D porodice što ti matična podržava). EDIT2: Eh da, dobrodošao. ![]()
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 11.11.2007. u 18:54. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ma sada nemam ni jedno od to dvoje.A jos imam 1gb ddr a imam i 1 gb ddr2 spremno za te ploce.Samo mi je graficka strava slaba geforce fx 5200 128 mb,a promijenit cu je u sljedeca 2 mjeseca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Pa ako ces je vec mjenjati u sledeca dva mjeseca onda nemoj kupovati sada ni polcu, a pogotovo ne ovaj procesor koji si naumio. Za dva mjeseca prodas tu gigu DDR-a i tu graficku, kupis novu graficku, plocu i proc. Jer kupovati novu plocu i proc, i to ovu tvoju kombinaciju, samo da bi mogao iskoristiti FX5200 jos dva mjeseca nema smisla. Dakle prodas graficku i DDR. Kupis GB P35 plocu S3 (L, R ili P zavisno od toga sta ti treba) i neki procesor iz 21x0 porodice i novu graficku i deri.
![]() |
#5 |
Registered User
|
OK!HVALA |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|