|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Media centar vista-xp
ovako imal sam vistu prije al se je srušila jer sam nešt prčakal po driverima, al to sad nije važno... na njoj sam pokušala upariti svoju tv karticu s media centrom, ali nije išlo... nikako nije htjelo očitati. sad imam pitanje skinul sam si windows xp sa media centrom... dal bu htjelo otvoriti tv karticu s xp-om? dal ima veće šanse il manje? kartica je leadtek tv2000 XP Expert hvala
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
HM, morao bi u oba slučaja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
a ima kakva razlika između običnog xp-a i xp-a s media centrom... osim u tom media centru ![]()
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Sad sam skužio, pod skinuo si mislio kupio s gotovim računalom jelda ![]() Razlika je u skinu i dodatku media centra, sve se svodi na vizualne razlike i MC. NO, meni je puno ljepši od klasičnog XP-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
pa da, skinuo s police i platio ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Mislim da ti Media Centar neće raditi sa tom karticom, bar XP. Koliko se sjećam MCE radi samo na karticama sa hardware encoding MPEG. Imao sam tu karticu i mislim da je nisam uspio upogoniti sa MCE, al bilo je davno, a stari se i zaboravlja. ![]() Uglavnom, potraži dal kartice moraju imati hardware MPEG kodiranje da bi mogle biti uparene sa MCE, ako moraju onda ili drugi program naći ili kupiti drugu karticu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|