|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Neće bootat
Eto kupim ja sebi novi komp i odmah za***ancije. DFI AM2, Infinity nF SLI-M2, nFORCE 4 AMD X2 4000+ 1* 1Gb Kingmax 800Mhz DDR I neće sranje bootat šta god napravio, nije do grafičke jer sam izmijenjo tri (X800XL,7800GT i S3 video PCI ![]() Napajanje je ipak Ćuftek od 420W tako da snage ima. naravno Lanpartica za 939 socket i SD 3700+ sa istim ostalim komponentama najnormalnije boota. Koji vrag |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi pravilno spojio front panel žice na kontakte na ploči? Jesi napravio Clear CMOS?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
jedino što mi pada na pamet, je da je stari bios gore na ploči a novija generacija proca i sad ga ne očitava. Idiotluk ![]() ![]() EDIT1: Je da na DFI-ovoj stranici piše da je max 667Mhz DDR2 a moj kingmax je 800Mhz, al samo bi ga trebo spustit automatski. EDIT2: ima ko ikakvu ideju?? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 09.11.2007. u 17:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
jel ti kuler dobro lezi na procu ? probaj drugu memu u najgorem slucaju furaj plocu di si ju kupio i reci da ti flashaju bios novi .
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|