|
![]() |
#1 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
LG GSA-4166B - Ne ocitava CD/DVD
Imam ovu DVDRW przilicu i u zadnje vrijeme imam problem s njom. Uopce nemoze ocitati bilo kakav CD ili DVD medij. Npr.Stavim CD unutra, i on pocne raditi i pokusa ocitati, u windowsima se isto pokaze ona mala ikona koja pokazuje da kao ocitava CD...nakon tog se i komp uspori. Inace sam ju jako malo koristio, mozda je 10-20 puta ocitala CD/DVD medij i 5 put sprzila DVD i to je to. Dali je to tehnicki problem i dali to mogu reklamirati ili je stvar u necemu drugom? Ako bi mi prosla reklamacija koja bi bila najbolja prza za uzet tamo,pretpostavljam H62N? Ova je kostala 386kn, kad sam ju kupio na pocetku prosle godine.Kakve su externe prze? Hvala unaprijed
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Jesi instalirao štogod tipa virtualni pogoni, softver za snimanje i slično u zadnje vrijeme? Ako problem nije softverske prirode, a prža je pod garancijom, svakako preporučam zamijeniti ju za novu. Za preporuku nove prže imaš pod Optički uređaji nekoliko tema pa prouči.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
In Rainbows
|
Ma imam daemon tools, al on je rijetko kad ukljucen, skoro pa nikad, i njega imam od pocetka..tako da ne vjerujem da je u tom problem. a neki drugi software nisam instaliravo
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Probaj očitati neki CD/DVD izvan Windowsa (npr. bootabilni Windows CD), da vidiš čita li. Ako i izvan (tvojih) Windowsa ne radi, onda nije softverski i onda traži garancijski list i račun. ![]()
![]() |
#5 |
In Rainbows
|
ok hvala. al ja nikad nisam dobio jamstveni list od vemila? samo onaj racun na kojem pise jamstvo xy mjeseci
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|