Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.11.2007., 21:38   #1
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
LG GSA-4166B - Ne ocitava CD/DVD

Imam ovu DVDRW przilicu i u zadnje vrijeme imam problem s njom. Uopce nemoze ocitati bilo kakav CD ili DVD medij. Npr.Stavim CD unutra, i on pocne raditi i pokusa ocitati, u windowsima se isto pokaze ona mala ikona koja pokazuje da kao ocitava CD...nakon tog se i komp uspori. Inace sam ju jako malo koristio, mozda je 10-20 puta ocitala CD/DVD medij i 5 put sprzila DVD i to je to. Dali je to tehnicki problem i dali to mogu reklamirati ili je stvar u necemu drugom? Ako bi mi prosla reklamacija koja bi bila najbolja prza za uzet tamo,pretpostavljam H62N? Ova je kostala 386kn, kad sam ju kupio na pocetku prosle godine.Kakve su externe prze? Hvala unaprijed
Staro 08.11.2007., 22:31   #2
igorba
Moderator
Moj komp

igorba's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Jesi instalirao štogod tipa virtualni pogoni, softver za snimanje i slično u zadnje vrijeme? Ako problem nije softverske prirode, a prža je pod garancijom, svakako preporučam zamijeniti ju za novu. Za preporuku nove prže imaš pod Optički uređaji nekoliko tema pa prouči.

KANTA: Fractal Design Core 3000 - AMD Ryzen 7 5800X (w. Dark Rock 4) - Asus TUF Gaming B550 Plus - Sapphire RX570 ITX 4GB - 2×16GB Corsair Vengeance LPX DDR4@3600 CL16 - Corsair TX550M - Samsung 980 Pro M2 1 TB - Samsung 970 EVO Plus M2 2 TB - 2*WD Red Plus 4TB (WD40EFZX) - Monitor Dell S2721DGFA - Logitech G602 miš + Logitech Media 600 tipkovnica - Altec Lansing 221 zvučnici

igorba je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.11.2007., 23:05   #3
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

Ma imam daemon tools, al on je rijetko kad ukljucen, skoro pa nikad, i njega imam od pocetka..tako da ne vjerujem da je u tom problem. a neki drugi software nisam instaliravo
Staro 08.11.2007., 23:22   #4
igorba
Moderator
Moj komp

igorba's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Probaj očitati neki CD/DVD izvan Windowsa (npr. bootabilni Windows CD), da vidiš čita li. Ako i izvan (tvojih) Windowsa ne radi, onda nije softverski i onda traži garancijski list i račun.

KANTA: Fractal Design Core 3000 - AMD Ryzen 7 5800X (w. Dark Rock 4) - Asus TUF Gaming B550 Plus - Sapphire RX570 ITX 4GB - 2×16GB Corsair Vengeance LPX DDR4@3600 CL16 - Corsair TX550M - Samsung 980 Pro M2 1 TB - Samsung 970 EVO Plus M2 2 TB - 2*WD Red Plus 4TB (WD40EFZX) - Monitor Dell S2721DGFA - Logitech G602 miš + Logitech Media 600 tipkovnica - Altec Lansing 221 zvučnici

igorba je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2007., 23:47   #5
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

ok hvala. al ja nikad nisam dobio jamstveni list od vemila? samo onaj racun na kojem pise jamstvo xy mjeseci
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno