Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Case Modding
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.11.2007., 22:37   #1
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Savjeti oko moddinga

Da se i ja malo počnem zabavljati, kaj se moddinga tiče al' je problem kaj ne znam od kud krenuti, pa vam molim savjete..evo slika:

zaboravil sam slikati "dio" kamo se stavlja hard..to ide odmah ispod floopya..odlučil sam ga pofarbati u crno..što s prednjom maskom?..poklopac je cijeli, znači kučište nema stranice..izgleda da ga budem moral rezati jer mi lijeva strana treba biti otvorena..na kučištu nema puno mjesta za ventilatore..samo naprijed..kaj s time?
dajte neke sugestije, savjete...
Mr.Black je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2007., 01:50   #2
plastisha
Extreme scratch builder
Moj komp

plastisha's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
preporučam ti da prvo prosurfaš po nekih barem 100tinjak worklogova i modova, gdje ćeš vidjeti čega sve ima te ćeš moći sam profiltrirati ono što ti se sviđa a što ne. nakon toga akobude opet pitanje "gdje početi" - ponovi proces do trenutka kad u glavi imaš kolku tolku viziju kaj hoćeš postignut...
good luck
Oglas

Oglas
Staro 08.11.2007., 08:53   #3
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ne. krivo. neka se isproba koliko vrijedi.

neka krene u modding iz svoje glave. pa nek si slozi njegovu viziju, pa TEK ONDA progugla, te vidi kaj sve postoji. i tada ce znati koliko je mastovit

sala naravno. sve ti je super rekao. pregledaj worklogove, cak puno pomaze i pregledati web ducane s opremom za moding i pc opremu. uvijek ti se nade nekaj kaj bi ti osobno volio vidjeti u svom piceku. recimo ja sam si zabrijao omotati neonstring oko kabela napajanja, namucio se omatanjem da to nekak izgleda a sad skuzih da ima recimo ovo .

tako da si uzmes vremena, pustis masti na volju i izbrijes si kaj god hoces. i ne brini da ces kopirati. toliko toga ima, da jednostavno moras imati nekaj vec videno. no car je u tome kaj ces ti to sloziti na svoj nacin.

eto, sretno ti s tvojim modingom...bacem se ja na svoj rev.2 uradak
Gradjanin je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno