Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.10.2007., 11:34   #1
estera
Banned

Datum registracije: Oct 2007
Kako skinuti video sa portala dnevnik.hr?

estera je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2007., 16:46   #2
E4300
Guest

Citiraj:
Autor estera Pregled postova

Yeah, right....ti bi to skidal, da nebi možda ovo http://dnevnik.hr/naslovnica/scena/zanimljivosti/20071012_27915_76057.php

A za skidanje, neznam...
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.10.2007., 16:49   #3
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
google is your friend

"Use Orbit Downloader as Flash Video Downloader"

http://www.orbitdownloader.com/Use-a...Downloader.htm
Staro 19.10.2007., 21:27   #4
Ivanozo
Destroy all nod-32
Moj komp

Ivanozo's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
options -> Advanced -> i onda stavi cache na 500 mb i klikni clear now
-->
Evo ovako to ja radim:
Prvo moraš pogledati video do kraja. Kad si ga pogledao idi u My Computer i gore u adresnu traku upiši:
C:\Documents and Settings\"Tvoje ime "\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\skcc221f.default\Cache

Gdje sam napisao "tvoje ime" upiši ime tvog accounta ali bez navodnika.

Onda kad si tu ušao stavi da folove poreda po datumu. Onda idi na dno i zadnji file koji ima recimo više od megabajta a koji se ne zove cache 1, 2, 3 li 4 je tvoj film.
zatim prebaci taj film na radnu površinu i preimenuj ga u imefilma.flv znači obavezno ti treba biti .flv. Kad si to uradio filmić možeš pogledati s flash playerom ili wm playerom ako imaš codece. Filmoić možeš i konvertati u avi.

E i da prije nego pogledaš film klikni u mozzili tools-->options -> Advanced -> i onda stavi cache na 500 mb i klikni clear now
Ivanozo je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2007., 11:45   #5
zeiv
Registered User

Datum registracije: Nov 2007
ako koristis firefox, skini addon DownloadHelper, i u rotirajucoj ikonici u toolbaru imas sve video materijale koji su na otvorenoj stranici.
zeiv je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2007., 14:30   #6
greenfly
Od nonine sestre kunjado
Moj komp

greenfly's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
options -> Advanced -> i onda stavi cache na 500 mb i klikni clear now

Nije uvijek moguče.....

Gledao sam neki seminar o skidanju raznih Rootkit-ova,keylogger-a,,i raznih gamadi sa kompa,pomoću onog Process Explorer-a,...Seminar je vodio Mark Russinovich..Htio sam ga zadržat,imat,...nema šanse,,,.Odoh na neke forume,,,tamo pričaju da je stream-an,i u Cache-u nije prikazan kao video file,već kao neka nemam pojma koja ekstenzija,Nisam našao takav "konverter".
-->
Citiraj:
Autor hacker 007 Pregled postova
Evo ovako to ja radim:
Prvo moraš pogledati video do kraja. Kad si ga pogledao idi u My Computer i gore u adresnu traku upiši:
C:\Documents and Settings\"Tvoje ime "\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\skcc221f.default\Cache

Gdje sam napisao "tvoje ime" upiši ime tvog accounta ali bez navodnika.

Onda kad si tu ušao stavi da folove poreda po datumu. Onda idi na dno i zadnji file koji ima recimo više od megabajta a koji se ne zove cache 1, 2, 3 li 4 je tvoj film.
zatim prebaci taj film na radnu površinu i preimenuj ga u imefilma.flv znači obavezno ti treba biti .flv. Kad si to uradio filmić možeš pogledati s flash playerom ili wm playerom ako imaš codece. Filmoić možeš i konvertati u avi.

E i da prije nego pogledaš film klikni u mozzili tools-->options -> Advanced -> i onda stavi cache na 500 mb i klikni clear now

Nije uvijek moguče.....

Gledao sam neki seminar o skidanju raznih Rootkit-ova,keylogger-a,,i raznih gamadi sa kompa,pomoću onog Process Explorer-a,...Seminar je vodio Mark Russinovich..Htio sam ga zadržat,imat,...nema šanse,,,.Odoh na neke forume,,,tamo pričaju da je stream-an,i u Cache-u nije prikazan kao video file,već kao neka nemam pojma koja ekstenzija,Nisam našao takav "konverter".
Staro 07.11.2007., 12:15   #7
mrga
all you need is freeware
Moj komp

mrga's Avatar

Postoje raznorazni programi za to, sam ne funkcioniraju svi na svim sajtovima s flash filmićima. Ako je riječ o sajtu s kojeg trebam brdo filmića, potrudim se naći program koji radi s njim. ako je riječ o sajtu s kojeg trebam jedan-dva filma, onda samo selektiram područje oko filma, opalim view selection source i tamo nađem adresu filma. u većini slučajeva je to malo zakamuflirano, npr. "/folder/folder/film.flv", onda samo dodaš adresu sajta ispred i amen.
Staro 08.11.2007., 21:11   #8
greenfly
Od nonine sestre kunjado
Moj komp

greenfly's Avatar

Citiraj:
Autor mrga Pregled postova
Postoje raznorazni programi za to, sam ne funkcioniraju svi na svim sajtovima s flash filmićima. Ako je riječ o sajtu s kojeg trebam brdo filmića, potrudim se naći program koji radi s njim. ako je riječ o sajtu s kojeg trebam jedan-dva filma, onda samo selektiram područje oko filma, opalim view selection source i tamo nađem adresu filma. u većini slučajeva je to malo zakamuflirano, npr. "/folder/folder/film.flv", onda samo dodaš adresu sajta ispred i amen.
Zanima me ako to možeš ovdje :

http://www.microsoft.com/emea/spotli..._Cleaning.aspx
Staro 08.11.2007., 23:25   #9
Viperus
Premium
Moj komp

Viperus's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor hacker 007 Pregled postova
Evo ovako to ja radim:
za IE ti je adresa C:\Documents and Settings\\Local Settings\Temporary Internet Files

ako ti nema tu onda moras dopisat ručno jos Content.ie5 jer ti se ima foldera neće vidjeti dok browsaš mišem tj. da ti piše ovak:

C:\Documents and Settings\\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\

ako ti je puno MB u temp internet fileovima , onda ti se u folderu content.ie5 stvori jos hrpa foldera.

naravno , moraš imati view hidden

na tu fintu ja skidam mp3 - odem na www.radioblogclub.com i streamam a zatim uzmem iz temp int filesa
Viperus je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2007., 02:12   #10
Igsy
user na kvadrat

Igsy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor zeiv Pregled postova
ako koristis firefox, skini addon DownloadHelper, i u rotirajucoj ikonici u toolbaru imas sve video materijale koji su na otvorenoj stranici.
hvala, program je stvarno odlican i ne može bit jednostavniji

Who's Your Daddy?
Igsy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke