|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2004
|
Čudan problem
Ovako...počeo mi je miš lagano "trzati" dok mi ucitava firefox linkove/dok ucitavam neki film il slicno, to mi prije nikad nije radilo evo sad prije par dana nemoze prestat. Pogledo sam na bratovom kompu koi ima skoro identičan komp kao ja i njemu sve glatko ide(čak imamo i istu verziju winxpa) Zna mozda neko o cemu je rijec? Unaprijed Zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
kak misliš trzati...sam se kreće ili? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
nene..... koda šteka miš...kao da mi programi(firefox,gledanje filmova,browsanje) pojedu cpu usage al kad upalim task manager vidim da je sve ok, dunno koi qrac bi to mogo bit =/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
Zadnje izmijenjeno od: hExOlyte. 08.11.2007. u 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
da nije mozda zbog graficke? sada sam primjetio kada sam upalio prvi put "rivatuner" pocelo je ono štelanje po registryu koje traje negdje minutu...... e tad nije miš štekao! ***eno nevjerovatno... neznam više šta da radim....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Varanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledaj dal ti neki od servisa opterečuju CPU (mene ![]() I prvo i ne manje bitno da se napravi windows update... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
ovako primjetio sam u cemu je caka u klokanju moje 7600gsice kad je klokan 2d a ne 3d perfomance onda mi je ok al zasto kad dize 3d mi se dize i 2d? neznam zas.... eda desi mi se da mi graficka sama vrati na default frekvenciju i onda nemogu klokat bez da restartam komp! loše....... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|