|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Problem s upload brzinom na Visti
Ubo sam si novi komp i vistu. Osim standardnog privikavanja, nesnalazenja i UPLOAD BRZINE, sve radi perfektno. Korisnik sam amisove usluge 2u1, 2MBit-a. Na XP-u mi je upload fino sarao između 50 i 70 kb dok mi na novoj visti nemoze preci 30 bez obzira dali koristim software za upload ili preko browsera... Na speed testu mi pokazije da je sve uredu (2057/375) Molim vas za pomoc, savjet, komentar... bilo sta, samo pomagajte. Hvala Zadnje izmijenjeno od: fukna. 04.11.2007. u 22:02. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
anyone...? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
2057/375 po tom uploadu ti je 30-35 max veze jer ja imam vistu i upload max mi je isti kao i na xp-u oko 25 |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
trazio sam speedtest image od prije dok sam koristio xp i uspio sam ju naci, na njoj mi je 2031/546 nije mi jasno to jer mi se u par sati brzina uploada s prelaskom na vistu smanjila za 30kb volio bi da imam strpljenja probat stavit xp ponovno ali mi se pre neda. Svejedno, ako netko zna sto bi moglo biti u pitanju neka odgovori. |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|