|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Upgrade AGP / P4 ; need GPU / RAM
Pozdrav ekipa, imam par pitanja oko nadogradnje konfiguracije. Dakle želio bih nadograditi konfiguraciju koja se u današnjim pogledima smatra stara i "niš´ koristi", ali ja mislim da nije tako, a pošto situacija trenutno ne dopušta nekakvu "veću" investiciju, mislim da će ovo biti sasvim dovoljno. Konfiguracija je sljedeća:
Prvo - mijenjao bih GPU, a pronašao sam sljedeće:
Svjestan sam da sam naveo dva ista radeona, ali ovaj drugi, powercolor-ov dolazi s drugačijim rješenjem hlađenja powered by Artic-Cooling ako se ne varam. Koliko je to riješenje zaista dugoročno bolje? I da li tu mogu očekivati nekakav bolji OC gpu-a? Drugo - mijenjao bi RAM, a moram reći da planiram OC-ati procesor jer koliko sam pročitao vrlo dobro se "kloka", tako da molim to isto uzmite u obzir. Planiram uzeti 2GB, 4x512. Molim nekakvu preporuku. Treće - ako ću oc-ati treba mi i novi cooler, znaci za 478 socket. Pronašao sam sljedeće:
*Zasada nema potrebe za većim hdd-om, a za napajanje nisam siguran, mada mislim/ sam čuo s treće strane da bi napajanje izdržalo. Hvala unaprijed!
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|