|
![]() |
#1 |
AoC ^^
Datum registracije: Sep 2007
|
Logitech Z-5450 iskustva
Dakle, zanimaju me iskustva ljudi s gorenavedenim setom logitechovih zvucnika, pogotovo ako ima netko sa bezicnim routerom i tim zvucnicima.. namjeravam u blizoj buducnosti kupiti te zvucnike, pa eto.. Naravno i oni koji nemaju taj set a imaju neki savjet slobodno (pod savjet ne smatram ono "bolje si uzmi z5500" il "yamaha reciever i jamo zvucnici i sub" i slicno... odlucio sam se vec). Inace trenutno imam isto logitechove Z-4 2.1 zvucnike, a s obzirom da ce uskoro i lcd TeVe u sobu onda bi si stavio 5450 da imam fino surround za filmove i igre mozda i sl. Hvalja svima :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
I šta još reći? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ukoliko ti trebaju zvucnici s bezicnim straznjim satelitima svakako bolji izbor od g550 (zbog cijene naravno), iako generalno ne mozes ocekivat od bilokojih pc zvucnika ne znam kakvu kvalitetu zvuka, pogotovo ne od takvih malih prdaca kakvi su ovo u svakom slucaju ce bit bolji od z4, al opet, nije to to. imho bolje za 2000kn bolji neki stereo zvucnici super kvalitete nego 5.1 prdavci kolko god da filmovi bili u pitanju (kad skupi para uvjek mozes napravit 5.1 ![]() da ne bude zabune, ja imam csw 320 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|