|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pitanje spajanja napajanja!
Evo imam hiper napajanje od 580w... i sad moram spojiti ovo 8800 gtx spojim sa pci-e imam samo 1 a drugi napravim od 2 molexa ona 4 pinska.... i ostaje mi samo 1, 4 pinski! a na njega moram spojiti 1x dvdrw,hdd,2x case fans sa led diodama koja su bila u kucistu kad sam kupio.. sad dali je to pametno stavljat sve na 1? moze on to izdrzat ili ne? ili da jedan od onih koji idu u graficku tj 2x 4 pin to 1x 6 pin pci-e da stavim tamo jedan vent ili bi on uzimo grafickoj struju?.... nadam se da nisam previse zbunio ljude ovim ![]() oke ovako npr izgleda: (nema smijanja ![]() ili dali da stavim 1 vent izmedju 2x 4 pin to 1 pci-e? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Saljy. 27.11.2007. u 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prvi put čujem za Asata hard. Jel' to neka nova vrsta harda? ![]() Poželjno je da grafa ne bude na istom railu kao i hard. Prema tome, ovo što si nacrtao je ok.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pisalo mi je na kutiji Asata... ![]() mozda sam ja s***o ... al nije bitno sam me zanimalo dali ce to bit ok jer je sve natrpano na 1 rail... mislim ta 4 spojena, mislim 2 venta nije da bas uzimaju ali dali ce smetat to me zanimalo... isto tako mislim da mi nije pametno stavit 1 od venta na 1 od 4 pinska prema grafickoj jer mislim da bi grafa mogla, patit lack of power... hvala na misljenju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
za početak nema šanse da imaš tako malo konektora imaš TypeR ili TypeM verziju napajanja
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ako je TypeR tj modularac onda ima nastavke koje je trebao dobiti imao bi 2x PCI-E, 7 ili 8 molex-a, 4 SATA i čini mi se jedan molex to 2xfloppy adapter imao sam dva takva napajanja i na njega se može čudo spojit, samo je bad kaj je bučno, grije se i nije baš oličenje snage (zaboravi na 580W i probaj sa 400-430W) ali ima jako stabilan izlaz
![]() |
#7 |
Premium
|
napajanje je HPU-4M580-PU znaci M thingy... lol i nema vise tih izlaza a imam dosta kablova dodatnih... ali to opet ide preko jednog ovog 4 pinskog!.. hmm... znaci bit ce ok da se tako spoji? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|