|
![]() |
#1 |
mr. spamer
Datum registracije: Mar 2007
|
Par preporuka
Evo ovako kernio i ja neko vodeno, napravit pa bi trebao par odgovora. Evo ovako procitao sam puno stickya i tema na ovome forumu i dalje. I sad me zanima uzeo bi zalmanov blok ZM-WB4 GOLD, cini mi se ok blok a i cijena nije prepaprena i sad koliko sam citao da mozes imat sve super komponente ali, ako ti je losa pumpa uzalud dobre komponente. Dakle uzeo bi Laing 12V DDC-1T meni je pumpa predobra a i nije mi puno izdvojit 300tinjak kuna za nju zato sto imam u planu i GPU i NB hladit ali to kasnije za sada samo cpu. E sad trebam misljenje: 1) Jer ok ovaj gore navedeni blok? 2) Jer moze ova pumpa potjerat vodu kroz cpu, nb, gpu i dva radiatora? I vasa misljenja o njoj. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
DA, pumpa će bit dovoljna. Ovo uzmi, jer kad već ideš na low cost blokove, ne gledaš na mizernu razliku od 10tak kn, a ovaj blok bi po meni trebao bit čvršći, jer je cijeli napravljen od aluminija. Preoruka svakako EKw blok za socket koji ti treba. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ti misliš uložiti 200€ u vodeno hlađenje na s478???? Cmon, ajde daj si kupi neki drugi komp za tu lovu i ne piši gluposti, miislim valjda ti je jasno da je life expetance te tvoje matične trenutno manji od pumpe koju misliš kupit...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|