|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Odabir OS-a
prilikom dizanja mog sistema pojavi mi se screen sa odabirom OS-a... dva Win XP-a proff. jer sam nesto zeznuo... ovaj drugi Win xp mi se nije ni instalirao do kraja pa sam formatiro disk gdje sam poceo instalaciju ali svejedno dolazi odabir... zna li netko kako to maknuti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, u root particiji pronađeš boot.ini fajl i u njemu izbrišeš redak koji ti ne treba. Ako se ne može snaći - copy paste ovdje pa će ti već netko reći što točno da obrišeš. Inače si možeš zayebati bootanje, niša nepopravljivo no pazi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
control panel system advanced startup i recovery settings edit i tamo imas za pobrisati onaj koji nekoristis...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
THX
e ljudi hvala... nasao sam to o cemu ste mi napisali ali opet mi se pojavi odabir prilikom boota.. WIN xp proff i Windows default... to je ostalo nakon sta sam pobrisao suvisan red u boot file-u.. evo tu je moj boot file [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /noexecute=alwaysoff sto treba jos izbrisati da uklonim sve? hvala na svemu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
stavi samo timeout na 3 sec i vidi dali se automatski logira u prave windowse ak da onda stavi tajming na 0 i gotovo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|