|
![]() |
#1 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
laptop za 5-6k kn sa nvidia/ati grafickom
Zanima me koji je najpovoljniji laptop u ovom cjenovnom rangu..znaci oko 5000-6000kn, a da ima 2GB RAMa, c2d proc i neku ATI ili nvidia graficku.hvala
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ti is optimista. Za tu lovu baš i ne možeš kupiti ono što želiš - lapovi s vlastitom grafom koštaju koju tisućicu više. Za tu lovu možeš dobiti lap sa integriranom grafom tipa ATI X1250 ili Intel X3100.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
pa to sam i mislio, nesto slicno ati x1250 ili gf 7300... npr. http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=5520078 (200kn vise)
![]() |
#4 |
Premium
|
Nije loše, a imaš i nekoliko HP 6715b koji zadovoljavaju tvoje uvjete (npr. GB836EA).
![]() |
#5 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Citiraj:
ati 6200 tb 128 mb ram, 60 gb hdd forcebook za samo 3960, he he dodas jos gigu rama za 250 kn i imas zvijer inace hgsrot, vraco sam ga 5 puta utrapljavali neispravne i koristene baterije ali previse iskustva pa ne mogu me zahebat pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Citiraj:
pardon nvidia geforce 6200 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Forcebook je krama nevrijedna love koja se plaća za njega. Budi sretan ako ti baterija nakon 6 mjeseci ne bude na 50% kapaciteta. I sam tvrdiš da si 5 puta mijenjao bateriju - mislim da to dovoljno govori o njegovoj kvaliteti i da nikom razumnom ne bi palo na pamet da ga kupuje nakon takvih bisera. Prijateljski savjet: vrati ga nazad, dodaj nešto love i kupi laptop s imenom.
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Prednost laptopa sa imenom je jedino pristupačni ovlašteni servisi, a za piskaranje, internet i pogledati koji film, je ipak najbolji najjeftiniji. Zašto platiti neki hp cca 5000 KN, kad se za iste pare može kupiti ASUS s dvije godine garancije! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Asus je ime za komponente, ali za prijenosna računala nije, HP notebook-i se prodaju u enormim količinama, zato se i najviše pojavljuju na servisu i sa greškama, a što se tiće jeftinog HP-a ili IBM (Lenovo), ako uopće postoje, po kvaliteti izrade ne razlikuju se mnogo ni od Asusa, Forcebook-a, Acer-a, i sličnih. Postoji mogućnost u svakoj prodavaonici računalne opreme probati neki od laptopa, i što se tiće tipki, kvalitete plastike, nema puno razlike, razlika je jedino u cijeni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|