|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
podloga za miš
do sada sam koristio stol kao "podlogu za miš", ali mi se skuplja prašina pa me zanima koju podlogu da kupim?!?! Koja je best buy?!? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: podloga za miš
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 | |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Re: Re: Re: podloga za miš
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Re: Re: Re: podloga za miš
Citiraj:
![]() Za miseve od 250kn na dalje podloga uopce nije bitna jer ne brejkaju/skipaju ni na jednoj podlozi osim na staklu i ogledalu. A i opticki misevi prve generacije najbolje su radili na platnu posto im je refleksija jako smetala...
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja isto koristim podlogu od 5kn i optičara i zadovoljavajuće je precizan, možda ne ni bizu ko što bi bio na fUncu ili Giganti ali neću dati 100-250kn za podlogu za miša ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
moja preporuka je podloga od euroherca (nije reklama) podloga je stvarno zakon
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
meni su ove podloge od 5-10kn uzasno spore... mislim ne spore nego "acceleration" odnosno ubrzanje im je sporo... kao da mis zapne pa tek onda krene... tak da cu onda ostat na stolu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
moj B69 najbolje radi na plavoj plasticnoj podlozi koja je tolko jadna da je ni nema za kupit ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Cek pa kaj nisu najbolje podloge one , neznam tocno kak se zovu, nekak everglide kostaju 100+ Kn ali mea tko ih ne hvali. BTW svako malo nesto o njima pisu u Bug-u bas bum pogledao kak se tocno zove firma. uglavnom, IntelliMouse Explorer (prva izvedba) leti po crnom stolu i to bez greske. kad gledam divx ili DVD onda leti i po nozi, skembi ili di vec stigne ![]()
![]() |
#12 |
Premium
|
ma giganta po meni nevaljanista.. preglatka je... htio sam prije uzer ratpadz ali moro bi iz njemacke narucivat sto nisam htio ![]() naravno u cro ih nema.. ![]()
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Ako vec hoces dati pare na pravu podlogu onda kupi func.Skup je ali ako recimo igras online fps ili tako nesto onda se isplati...inace si kupi nesto za 5kn. E da...everglide bas i nije neka sreca,neki opticki cak i ne rade normalno na njoj tako da bi to preskocio.
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Gledaj..sve je to relativno.. Stvar je u tome kako se naviknes. I ja igram online i isto tako sam mijenjao i miseve i podloge i shvatio da je najbolje ono na ceg se naviknes a ne ono sto kosta!!!
![]() |
![]() |
#15 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Everglide Giganta sam koristil cca 2 godine. Problem je kaj je " nazubljena " , pa se guma s druge strane miša može vremenom izlizati. Kaj se FPS-a tiće Evergildeica se pokazala kao odlična stvarca ![]() Mogu samo reći da sam u prosijeku jako zadovoljan, jedino kaj se sad već i izlizala. Nasljednik je Lian Li aluminijska podloška koju čekam u Linksu ko žedni kišu ![]() ![]() Trenutno koristim podlošku od Diners Club Adriatica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Meni je svojedobno mousepad jebeno puno znacio...dok sam igrao Q2.U takvom jednom brzom fps-u mouse i pad su mi cinili veliku razliku. Ako me neka od nadolazecih pucacina (ut,doom,hl) "ulovi" onda sigurno kupujem novi func. Inace,vidio sam vrlo dobrih home-made padova...naime materijali po kojima mis dobro klize bas i nisu neka rijetkost pa otvorite oci i mozda skuzite da je neki komad plastike sto vam stoji u kuhinji zapravo izvrsna podloga za 0 kn. Konkretan primjer: ako znate nekog ko prodaje tupperware zdjelice pitajte ga da vam nabavi podlozak za pisanje (onaj qrc sto stavite ispod papira da imate cvrst oslonac na kojem cete pisat dok hodate okolo) koji firma dijeli svojim prodavacima. Ta podloga je velika cca ko giganta a materijal je vrlo slican func-u...ali osjetno jeftiniji ![]() Frend to koristi i izvrsno dela.
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User