Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.10.2007., 19:51   #1
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Kako izgleda 19g star VHS iznutra

Casio VX-4500 iz 1988g. Frendu sam prebacivao nekakav koncert na PC pa progutalo traku, pa reko prilika da slikam...

Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2007., 21:42   #2
celduce
Premium

celduce's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Meni gledanje VHSa jos i danas daje neki poseban gust kada gledam filmove na videu.
Imam Aiwa VHS recorder iz 1991g i dan danas radi samo sto malo teze uvlaci kasete.
Koliko je radosnih trenutaka i tisuca fimova pregledano na njemu. Trenutno je umirovljen u ormaru zajedno sa jos nekim reliktima iz rane mladosti koje vjerujem da necu nikad bacit.
Oglas

Oglas
Staro 26.10.2007., 22:07   #3
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Ja imam Zamzunga iz 1990-e, još zna poslužiti za gledanje telke preko VIVO ulaza grafe
Čak ima LCD display na daljincu...bogte...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2007., 19:54   #4
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004

Vjerovatno uzalud ovo uopce postam jer vidim po broju ljudi de je zainteresiranost vjerovatno nulerica. Cak se ni dva zadnja forumasa nisu udostojila poslikati svoje radišne modele

Slike su neizanteresirane jel sem takav trenutno i sam, pa evo zbog ciste nostalgije prema ovakvoj tematici koja slika iz mega svinjac arsenala izvucenih trakaša.

Pogi je pokazao VHS druge generacije koji je uslijedio odma nakon potpisivanja "friziranog standarda" koji je vise bio za naplatu licenci : HQ VHS ~ No i dalje dobar model iz nekih robusnijih vremena.

Evo kako izgleda jedna od vjerovatno najmocnesnijih HiFić masina, ujedno jedna od prvih kucnih masina sa DOLBY-em i dinamikom koja je bila uz bok tadasnjih CD špilerovaca. Insertiranje slike/tona/mix i kirurska preciznost vodjenja slike.

, , ,

Ukupno 7 ploca sve skupa! Svaki bok je iskoristen sa jos po jednom plocom sa svake strane.

, ,

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 01.11.2007. u 21:37.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2007., 20:01   #5
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Evo jednog NEC tenka iz samog pocetka 80-ih. Njegova rotirka je bila poput omanje kutije za Mozart kugle. Robusnost te mehanike je iz neke druge dimenzije :

, ,

Oba modela, primjeri su beskompromisnih kreatura u vremenima kad je korisnik bio tretiran kako pametna osoba. Ovi modeli jedostavno gaze sve macrošktovizije jer im ove nisu dorasle Ako bolje pogledate prvi model jos jednom, primjetit cete jednu posebnost. Manualnu pojedinost koja je nakon 1991 potpuno nestala. Mogucnost manualnog trekinga kao i manualno stelanje tona. Sto ovo znaci za preciznost stimanja/snimanja, gledanja losih kazeta ili snimanih na jeftinim HiFi modelima... necu ni pricati. Nakon toga, dosao je beskorisni digitalni tracking koji je samo kod kvalitetnih modela mogao biti od neke koristi. No prema manualnoj kontroli, nije bio ni sjena. Za neko bolje raspolozenje, stavit cu i koji S-VHS prve generacije.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 02.11.2007. u 16:06.
Visage je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno