|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ljubaznost osoblja u HR shopovima
gdje su vas najvise razocarali a gdje najvise odusevili (ne)profesionalnim pristupom kupcima? u HG Šrotu, VeceMulju, GnjiLinksu? negdje drugdje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Bilo je već nekoliko tema o tome, ja mislim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
najvise mi je digno tlak lik iz adma ![]() inace prema svima se postavim tako da uglavnom vide sto trebam i to je to .... nije da bi isao na kavu ni sa jednim ![]() ![]()
![]() |
#4 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
ne sjecam se vise. Ali da i ja zapitam,zar nije lagana inflacija ovakvih tema?ajd se kladimo da smo svi mi cesce kolutali ocima na ljudsku glupost koju cesto pokazu oni u redu,prije nas, na blagajni, ili pultu sa onim svojim suludim pitanjima i neinformiranim glavama A svadjalachkim stavovima a teze im je ugodit nego Marii Antoinetti prije giljotiniranja. evo,nek bude 60:40 omjer u korist budalastina i bezobrazluka kupaca |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Stvar je u tome da komp nije ves masina da malo sipas praska te okrenes programator na vec nesto, a sto je velika vecina bar par puta usrala. Bar 70% kupaca (tu su ti koji niti nesto jednostavno poput primjera iznad koji put zeznu) nezna sto kupuje ili kad kupi nezna raditi s kupljenim.. Uglavnom, s obzirom da dosta visim po trgovinama... ja osobno to nebi izdrzao... Sto sam sve cuo, svaka cast prodavacima (cesto niti krivi ni duzni). A osobno sam najvise profiitirao sa trgovinama iza ugla (2*4m2)... zasto? Zato. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Zar je stvarno potrebna još jedna ovakva tema? Bilo ih je masa, nikad ništa pametno se nije moglo zaključiti, tema ubrzo nakon otvaranja preraste u OT i spamaru, nerijetko i međusobno vrijeđanje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
U HgSpotu je katastrofa, moras prakticki molit da se neko smiluje nekaj ti pokazat ili pomoc, zato tamo uglavnom ni ne kupujem, u Ve-Milu je prilicno ljubazno osoblje i cim dodjes, pitaju te mogu li pomoci, zato tamo najcesce kupujem, u Info-gami isto nisu tolko losi, al uglavnom nemaju pojma o onom kaj prodaju, kazu ..imate tu prospekte..u Technomaxu katastrofa..u Diskontu24 nemas kaj..narucis i dodjes po to kaj si kupio..u Conicomu su me bas odusevili...u ADM ili kak se vec zove Aquisitum Magnitum??(kako li vec)..predaleko su pa sam slucajno naletila u njihovu poslovnicu u Španskom koji ne prodaju informatiku i uzas..lika cekala pred vratima..nemam pojma di je bio..i onako ne, ne prodajemo mi monitore, pa sve vam pise naweb stranici..hmm otisla sam bez pozdrava..uhh.. ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
svugdje i svagdje budete naletili na neljubazno osoblje ![]() iskreno ne shvaćam ovu temu. ko da će me loše osoblje spriječiti da kupim nekaj u hg spotu ako znam kaj oću i nemam dodatnih pitanja. prije kupnje se odite informirati na net tako da olakšate sebi i osoblju dućana život. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|