|
![]() |
#1 |
Guest
|
Sjajna i mat slika na LCD monitorima
..skuzila sam da neki LCD monitori imaju sjajnu sliku, vecina ih ima math..e sad kako u karateristikama npr citajuci na netu, iz cega zakljuciti koji ima sjajnu sliku, pitala ja trgovca, on mi to objasnio kao razliku u glatkoci ekrana..mozda je bedasto pitanje kao i vecina mojih al eto..naravno cijena im je poprilicno veca.. ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Nadam se da ne razmišljaš o sjajnom ekranu jer je ljepši. Istina je da je na prvi pogled super, ali nakon nešto vremena... Sjajni trebaju savršeni antirefleksni sloj. To obično nemaju. Mat ga ne treba i opet je refleks manji nego u onoga sa savršenim slojem. Moja stara kršina se daleko bolje vidi na danjem svjetlu nego tri takva sjajna. Ali, opet... slatko je... to je ponekad vrlo važna odlika kada žena kupuje.
![]() |
#8 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
iskreno, "sjajni" ekrani imaju bolji kontrast i općenito ljepšu sliku nekako z aoko, no refleksija je uglavnom prisutna, nekog smeta, nekog ne, a i ovisi od monitora do monitora kolika je refleksija i o uvjetima osvjetljenja u prostoriji... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() OT:Odlucila sam se ipak za Asus VW202S..20"..zasad je dobar, pa cemo vidjet..treba se malo naviknut na wide, i nije sjajni naravno http://www.pin-computers.hr/article....83367ddc1225d4 |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dotični nema DVI, a ljudi govore da se primjeti razlika između VGA i DVI. Ok, ako ti grafa nema DVI onda ti nije bitno, ali ako ima, ja bi svakako išao na monitor s njime.
![]() |
#13 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Feldwebel
|
![]() |
#16 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Siguran sam da se i s njima može nešto napraviti ![]() Stvarno šteta što taj monitor nema DVI, valjda si svjesna da će on preživiti par smjena konfi. A kad tad ćeš nabaviti grafu s DVI izlazom, sad i već dosta integriranih rješenja ima DVI izlaze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Feldwebel
|
Isto što i sa svinjskim. Ali brine me prikolica i Tor. prikolicu treba hraniti a Tor će nas banati. To što monitor nema DVI je prilično velik propust. Lijepo je to objasnio. Meni monitor preživi puno konfiguracija. Većinu onih kakve nisam mogao ni sanjati da ću ih imati.
![]() |
#21 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |