|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Monitor umjesto TV-a
Zanima me sta mislite o koristenju monitora kao TV...znaci spojit na kompjuter i gledat. Imate li koje preporuke monitora koji bi mogli tako zamjeniti tv. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
pa monitori nemaju u sebi tv tuner tako da samo monitor nece funkcionirati, IMHO, trebao bi biti sto veci, i sa sto vise inputa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
zašto ne, ukoliko u sobi nemaš televizor naravno da se ljepo da gledat tv program i na monitoru. Ukoliko imaš tv probaj pustit neki dvd film i usporedi kako to izgleda na televizoru i na monitoru, dojmovi bi trebali biti slični kao i kod gledanja tv programa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
uzmi u obzir količinu novca koju bi trebalo potrošiti da se monitorom adekvatno zamjeni tv...pritom mislim na veličinu,pa onda sve ostale karakteristike...jer je meni npr. 22" debelo premalo za gledat iz nekakve daljine,eventualno se može gledati sjedeći za stolom od kompa. Tako da,nekakvih 26" pa i više je minimala po meni...a za tu cijenu se već nađe super LCD TV |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
dok monitori vec od 24" idu na 1920x1200 sto se tice prijema tv kratice, on je slabiji nego kod standardnih TVova, barem kod moje terratecove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
Oglas
|