|
![]() |
#2 | |
love is back
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ako si fan tog sporta i znaš taktike i ostalo onda je odlična. Ako neznaš uzmi si 1 dan i naučiš igrat.... Grafika-odlična Igrivost-zarazna Pogotovo mi se sviđa novi način kontrole formacije, možeš ju promjenit u toku igre, korisno protiv najjačeg AI moda.... Predobra je igra kad ju naučiš... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Madden je perdobro nešto, ja nabavio prvi 05 a pojma nisam imao o američkom nogometu. Brzo sam naučio, nije tako komplicirano kao što se čini na prvi pogled. Ali ovaj put je EA totalno s*ebao stvar glede PC korisnika, opet su nam uvalili old gen. Ovo se prvenstveno odnosi na NBA Live kojeg sam veliki fan. Još prošle godine za XBOX grafika je bila next gen, slike su jednostavno za slinjenje i ništa drugo. Još sam nekako prebolio to što je 07 za PC bio old gen ali sada, ovaj Live 08....evo baš čitam po forumima, ekipa masovono j**e mater EA-ovcima. I ja ih podržavam. Ovo je najgluplje izvedeni NBA dosad. PS2 port. Izrazito sam nesretan. Ovo je prvi NBA Live još od '96 koji neću kupiti. Kad pogleadm XBOX verziju (Ferrari) i PC verziju (Trabant), nemam što više reći. Grafika ista kao prije 3 godine...totalno su zanemarili PC usere. Nema veze što današnji kompjuteri su u pravilu jednako jaki, a sve češće i jači od XBOX-a.... Četiri palca dolje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A kako čitam, i ovogodišnji Madden je čisti preslik prošlogodišnjeg, glede bilo grafike bilo gameplaya. Također nije dobro prošao kod ljudi...
![]() |
#5 |
love is back
Datum registracije: Sep 2007
|
TheProfiler slažem se s tobom u potpunosti za NBA. Al NFL mi je bolji neg prošlogodišnji, iako sam nfl07 odigral sam 4 metcha al 08 mi ide bolje, zakon mi je kaj možeš uzet igrača kojeg želiš i kretat se s njim a ostali rade svoj posao. To nisam skužil na 07, ima tog tamo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
bilo je upravljanje jednim igračom.bez obzira što je igra preslika prošlogodišnje svejedno je zabavna za igranje. New England rules
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|