|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() Molim pomoć pri donošenju odluke o kupnji mobitela. Najvažnije mi je da mobitel ima KVALITETNU kameru, da je čvrst i da je dobro poveziv s kompom. Imao sam u rukama Nokiu 6280 slide i vidio sam da ima velikih problema s prašinom (zbog toga me je i strahg uzeti 6500). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nabavi neki SE iz K8xx serije i besplatni programčić My Phone Explorer.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
nije li n73 iz 2006? a i ima chipy tipkovnicu... neznam..no zahtjev:mobitel=kvalitetna kamera je onak...smijesan ![]() za 6500 kazu da je hi-tech mobilne telefonije... i da..jos jedna nebuloza koju trazis. trazis cvrsto kuciste, a brijes na slide. pa koji je to slajd do sada bio cvrst? moras malo promijeniti kriterije ![]()
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma ne brijem isključivo na slide, ali mi je mob vezan uz t-mobile karticu, a ti mobiteli su mi najzanimljiviji iz njihove ponude. Kamera mora biti kvalitetna u odnosu na druge mobitele (ne očekujem cannon eos 400-D).Minimum mi je 3.2mpx. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja imam 5610 XpressMusic i telefon je super... ima vrlo dobru kameru (za mobitele ofkors) i kvalitetan slide te je "čvrst", barem do prvog sustrata s pločnikom ![]() Evo par slika s tog mobitela... naravno nije usporedivo s kvalitetnijim digitalnim fotoaparatima, ali za mob čist pristojno. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
![]() Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Imao sam ga nedavno kod sebe na par dana, vrhunska kamera stvarno, al je mob malo poveći što se dimenzija tiče. 6500 po mom izboru, razmisli i o običnoj 6500 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
![]() Ne patim za slide mobom, ali sam vezan t-mobile karticom(produženje ugovora na dvije godine pa da jeftinije dobijem mob). Taj samsung koji si mi ti preporčio nemaju u ponudi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|