|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Ultraportable ili manje od 2 kg za do 7000 kn...
Moze li se naci tako nesto u HR? dijagonala ekrana nije bitna, no pretpostavljam da u rangu do 2 kg ne mogu dobiti nis vise od 14" (mada mi je 12 ili 13 vise nego ok)... Idealno bi bilo da ima multibay (ili da uopce nema tako nesto, moze i eksterna USB optika, kao opcija ili dodatna oprema)... nadalje, bilo bi super da je centrino, zbog WLAN-a, da ima makar 512 MB RAMA i 60-ak GB HDD-a, grafika nije imperativ, i da batrija traje makar 3h... trazim li previse, obzirom na navedenu cijenu? EDIT: dodajem, trebalo bi bit dobavljivo u ducanu a ne na crnjaka jer planiram uzimat na kredu na karticu... i ne mora imat predinstaliran OS niti mora bit CD u paketu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2002
|
neznam da li ima nešto drugo osim fujitsu-siemensa za tu lovu... viša klasa 12" prijenosnika je preko 10k |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2002
|
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=28446 ovak nešto sam vidio, ali čini mi se da je bilo i novijih modela sa jačim konfiguracijama za sličnu lovu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...bla_kategorije Pogledaj si tu koji, cijenom i kvalitetom mogu zadovoljiti. Imam s271-b... jako sam zadovoljan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja imam tog FS 3205. Samo sa 512MB i 1,66 Core duo procesorom. Kupih ga za smjesnih 3999kn ![]() Smijesno mi je uopce vidjet ovakvu cijenu. Nego, lap radi super (kucam u drvo) nikakvih problema. Baterija drzi po 3,5h, ak slusam ziku, surfam netom il slicno. Nekih 2, 2,5h drzi ak pokrenem nest zahtjevnije. Sve u svemu lap je napravljen od ok materijala, nema jeftine plastike, niti klimavih djelova. Radi brzo, gore XP SP2 koji su dosli s lapom. Igre zaboravi na njemu, tu i tamo neka laksa igra. Recimo GTA: SA radi ok na njemu.
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Inace, jedno vrijeme je bilo u prodaji MSI PR210. LINK Znam da je bilo: - Turion X" @ 1,8 - 2x1GB meme - 250GB HDD - 8 Cell Baterija Cijena je bila nekih 7300. ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Cijene su im stvarno ok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
A zasto ne neki rabljeni T40, koji je 2.2Kg i ima multu bay i optiku i 14" ekran, i jos je centrino ![]() A i cijena je puno niza... I gle cuda, bas imam takvog za prodati, haha ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|