|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
WinRAR 3.70
Glantz novi ![]() Latest Changes: Numerous Windows Vista compatibility changes Added support for ISO 13346 (UDF) file format. This format is frequently used in ISO images of DVD disks Added Unicode support for ISO 9660 files, so WinRAR should handle non-English file names in .iso files better Design changes in window displaying archiving and extraction progress GUI self-extracting modules support following command line switches GUI self-extracting modules do not pass the entire command line to setup program like they did in previous versions New switch -sc[objects] allowing to select character sets for archive comments and list files New "Save archive copy as..." command in "File" menu "Word wrap" command added to "View" menu of WinRAR internal viewer, so you can change the wrapping mode of already opened viewer window Buttons "Up" and "Down" added to "Organize profiles" dialog Operation progress is displayed when adding the recovery record If WinRAR is minimized to tray and mouse is over its icon, WinRAR diplays a message about the current operation progress Console RAR displays "Calculating the control sum" message when calculating CRC32 control sum for newly created RAR volume Archives history list in "File" menu allows Unicode names, providing more reliable support for non-English archive names Stack overflow vulnerability has been corrected in password processing module of console RAR and UnRAR. GUI WinRAR is not affected Nova verzija postoji i za Mac OS X, Linux, ili FreeBSD. http://fileforum.betanews.com/detail/WinRAR/930118351/1
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Je dobar, ali nije besplatan ![]() A besplatna konkurencija ima dobre proizvode... Ali da je najjači (omjer brzina/kompresija) - vjerojatno je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaju i nove ikonice, stare su mi bile nekako ljepše, ali to je valjda stvar navike...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
konacno su promijenili onaj progress window, svidja mi se ![]() btw. ako vam se ne svidjaju defaultne ikone WinRAR vec neko vrijeme podrzava theme, ima ih na sluzbenoj stranici za skinuti ![]() Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 01.06.2007. u 10:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
winrar je definitivno najbolji uz njega sam već par godina. isprobao sam powersrchiver, zipgenius, 7zip, winzip... ali ništa nije do winrara 7zip prolazi ako netko nema potrebe zipati u rar iliti rarati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
nedavno sam skinuo putem torrenta neke filmove u .rar formatu i kada sam htjeo da ih raspakiram trazi mi password. Ima li sanse da nekako zaobidjem taj password kako ne bih morao ponovo skidati iste stvari. Pozdrav Dacho |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Dacho ja mislim da tu http://forum.pcekspert.com/faq.php imaš brdo passworda za takve stvari! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Dobro nije bas pitanje nesto s pravilima ili se varam ali mores to probiti ako znas duzinu,vrstu slova/brojika ali ako ne mores se slikati ili ga ostaviti na samo 1000g dok to ne hakne ![]()
![]() |
#10 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
u masu slučajeva ti je pass ime samog file-a ako se file zove : svjetska kuhinja, pass je u puno slučajeva ili svjetska, ili kuhinja, akome kužiš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|