|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Kasda routing mode
Evo ovako danas sam dobio novu kasdu oni bjelu sa podrskom za IPTV i nigdje u postavkama nemogu naci opciju da sam stalno konektiran, u uputama od modema nema niti a, a korisnicka sluzba naravno da to nece rec jer je to routing mode search nepomaze stoga vas molim da mi nepisete tipa koristi search jer to bas i nesljaka, ako sljaka onda bi milio neki link ili bilo sta jer me pocelo polako zivcirat oo sa stalinm konektiranjem na internet, a i nije bas dobro za ostale korisnike mreze, jer nemogu na net Hvala svima na pomoci, a spameri pisite na neku drugu temu Artis |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
WAN - PPP Username and Password Isključi (makni kvačicu) Dial on demand Mislim da bi to bilo rješenje, neka me ispravi neki "sretni" vlasnik Kasde. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa ta opcija i je iskljucena, al opet se ne spaja sam vec se ja moram rucno konektati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Konkretno se opcija zove: Dial on demand (with idle timeout timer) Btw, ja imam kasdu, a opet sam vrlo sretan, pa eto nek se zna ![]() Je li ti kasda u router modu prema uputama na ovom forumu i od CARNeta?
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
sad mi radi u rooting modu i sve super, al nemrem s drugog kompa na net, u cem je sad problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Na drugom kompu sve podesio kao i na prvom (fiksni IP i različit za jedan od prvog, gateway, DNS, Workgroup)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo bio mi je fiksni IP i nije se htio spojiti, sad sam stavio automatski i sve šljaka, hvala svima na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Jel ima netko da može pooći? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
Ako si uspio konfigurirati Kasd - u u router mode rada, onda više ne koristiš Dial-Up ni na jednom računalu u mreži. Samo pokreni FF ili IE i trebao bi dobiti startnu stranicu svog browsera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: Filip_15. 11.04.2007. u 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
Nisi napravio konfig po uputstvima iz Sticky - ja (verzija IPTV) pa ti je ostala konfiguracija za IPTV (drugi red na slici). E sad, ako ti net radi na kompovima onda nediraj ništa. Čuo si već da je to komad sa najviše mušica i ako radi ništa ne diraj. Jedino ako budeš trebao ponovo konfigurirati iz početka onda napravi po uputstvu iz Sticky - ja pri čemu se usput briše i ta konekcija za IPTV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Dal ja mogu recimo piknut u mrežu još jedan komp u te crvene rupe tj LAN3 i LAN 4?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ako si radio konfig po "Carnet" uputstvu onda su spomenuti priključci i dalje rezervirani za IPTV. Kao kontrola neka ti posluži slika iz 14. posta koja prikazuje drugi opisani slučaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Nisam ja sam konfigurirao po 2 postupku, imam tu bridge konekciju, kak da to maknem icem služi opce to IPTV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
IPTV portovi su ti za MaxTV. Za 'oslobađanje' tih portova ti je Nikky dao linkove u postu iznad.
![]() |
#20 |
Premium
|
Evo sad sam oslobodio preostala 2 porta i sve šljaka, e sad me zanima dal bi mi se kad bi napravio reset modema dal bi se vratili ti portovi za Max TV?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Ljudi evo sme mi je šljakolo do malo prije, sad nemrem uc u drugi komp, vidi ga al mi neda da uđem u određenu particiju piše da nemam neka administratorska prava,a nisam nis diralo samo najednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel možeš sad s dva kompa na net u isto vrijeme? Zanima me kak si složio jer ja radim po uputama i svaki put je test isti kao i na onoj tvojoj slici gore... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Fallen
Datum registracije: Jun 2005
|
Sa Kasdom sam izgubio 2 dana zivaca i na kraju nista Jucer mi se resetirala iz cistog mira i kolko sam skuzio, prebacila se u router mode (valjda ?) Jel netko zna kako je vratit nazad u "modem mode" jel mi azureus sad vise ne skida vise od 20kbps ![]() Presao sve kombinacije , tutorijale za portove i azureus errore koje baca,hard reset ,searchao forum do 5 ujutro, ali nista ne pomaze Sad je trenutno spojena preko usba jel sam mislio da se mozda to rijesit problem (ali nije naravno) Ili da jednostavno kupim neki dsl usb modem , netreba mi router jel imam samo jedan komp u kuci. Koji mi preporucujete a da nije skup btw. Imam verziju Kasde koja nema bojom oznacene portove a mozda sam trebao i novi topic otvorit Zadnje izmijenjeno od: Jaymz. 24.10.2007. u 16:53. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|