|
![]() |
#1 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
(riješeno) Duhovi u kompu
Dakle dogadja mi se nesto cudno na kompjuteru. Koristim XP Pro SP2 Odnedavno sam to poceo primjecivati i ne kuzim u cemu je stos. Naime, upalim KM Player i gledam film i sve sljaka ok. Pauziram film i odem na wc, vratim se i vidim da je pozicija titlova pomaknuta. Pogledam na sat, kad ono pise 7:22, a 19:22 je i znam da je vrijeme bilo podeseno na 24h format. Kliknem na adjust date/time i pise da JEST 24h format. Promijenim na 12h, pa ponovo na 24h i nista se ne dogodi. Jucer mi se yahoo widget sam od sebe pomaknuo sa desne strane ekrana na lijevu. Sad se ne mogu ni sjetiti svih detalja, no bilo je toga jos. Izlazim iz igrice sa alt-TAB i primjetim da mi je micro torrent aplikacija pokrenuta, a znam da sam je zagasio jer nista nisam skidao. Danas dodjem doma i vidim da je nod 32 izbacio poruku da je premjestio msnchecker.exe trojana u karantenu. Otkud trojan na mom kompu kad ja nisam bio za kompom i kad bi moj kompjuter trebao biti cist od takvih stvari? Kazem to jer koristim 5-6 anti spyware programa koje redovito update-am i cistim komp, a instaliran je a-squared anti mallware kao rezidentni. Napominjem da sam na net spojen preko D-linkovog ADSL 2 routera i da je firewall u njemu aktivan. Imate li vi kakav odgovor, ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi probao gledati film nekim drugim playerom? Dešava li se to i s njma?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
običan user
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
inace ak te sta tjesi i meni je neki dan bilo promjenjeno vrijeme... a cuj ak je duh samo nek bude na kompu dok ja spavam inace cemo se svadjati ![]()
![]() |
#6 |
običan user
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|