|
![]() |
#1 |
Inter Net Freak
Datum registracije: May 2007
|
![]() Ovako.... Imam Vistu Ultimate,sve je super radilo do danas dok nisam izvadio HDD na koji su bili backupirani podaci dok sam formatiro drugi HDD na koji sam stavio Vistu. Od tada od kada sam izvadio taj HDD na kojem je bio backup, BIOS svaki puta kad upalim svoj PC traži DVD na kojem je Vista kako bih nastavio normalno raditi... ![]() ![]() Kako riješiti taj problem???... ![]() Nadam se da čete mi pomoći u vezi ovog problema. Unaprijed hvala!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo tu je ono što tražiš LOL http://www.hitna-pc-sluzba.hr/ čekaj ti hoćeš reći da si formatirao disk na kojem je bila Vista i sad je pokušavaš pokrenuti preko nekog backupa? probaj u recovery konzoli uoisat fixmbr, ako toga uopće ima u Visti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Varanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
http://www.vistabootpro.org/ Skini taj prog i popravi i boot manager i sve 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Ako si već formatirao podatke od samog operativnog sustava nadam se da imaš instalacijski dvd i sve drivere, pa ti jedino preostaje jednodnevno zezanje sa ponovnom instalacijom istoga! Muka je jedino kod instaliranja svih programa koje si do sada koristio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pogrešno ste skužili čovjeka, Vista ima običaj "poluditi" kada nakon njene instalacije izvadiš nešto od hardvera, nije rijedak slučaj da to budi sam i ventilator (onaj s tri pina, kojem se regulira brzinja vrtnje u BIOS-u). No, kada se taj hardver vrati sve bude OK. Probaj s s onim programom malo pročeprkati po bootu, a i vrati taj hard s podacima od backupa. I da, bez velikih slova u naslovima, milijun uskličnika itd. I budi određeniji s njim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Lol, zna poluditi al' baš na vađenje ventilatora. Meni je rondala kao luda kad sam izvadio jedan hard i to PATA koji je u ladici i na njemu su neke backup stvari i sl. Nije uključen system restore na tom hardu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|