|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Malo bolje sluske/headset
Tio bi si ubost neke nove sluske al sam dosta zahtjevan pa me zanima kaj bi mi vi mogli preporucit posto ni sam neznam pogledo sam brdo njih i nijedne me nisu zadivile ![]() Na raspolaganju 400 kn Trebaju mi neke poluzatvorene ili zatvorene,sa dobrim bassom i zvukom,da nisu (pre)teske i da dobro izgledaju ![]() Da imaju poduzi kejbl i pomogucnosti neidu preko usba Namjena: visesatno slusanje mjuze/gledanje filmova i dosta gejminga Btw znam bilo je dosta tema o tome al nisam vidio nekog ko ima slicne zahtjeve Fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
ako ti treba stereo mogu ti preporučiti sennheiser hd437(prva konfa,prezadovoljan),a ako te zanima 5.1 imao sam dobra iskustva sa sharkoon cosmic 2(druga konfa),obe slusalice ti padaju u cijenovni rang i neces ni s jednima fulat. Za nesto drugo ne bi znao nisam previse ispobavao,ali ja sam ostao ugodno iznenaden,pogotovo sa sennheiser-icama kada ih usporedim sa nekim frendovim tehnicksicama od 1000kn koje nisu puno bolje,čisto subjektivno ako me pitas koje imaju bolji zvuk od ovih to je sennheiser,ali sharkoon je ipak 5.1 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
hvala na javljanju ![]() jos cu malo odvagat koje su mi bolje pa mozda upiknem jedne od ovih posto si preporucio i kazes da su dobre al svejedno bih htio cut jos koju preporuku ako ko ima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|