|
![]() |
#1 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
.rar problem?
naime radi se o ovom problemu:imao sam jednu mapu koju sam htio staviti neku sifru da ostali ukucani ne mogu imati pristup toj mapi,rabio sam nekakav program od microsofta,koji kao napravi određeni folder s sifrom i tamo sam stavio svoje podatke,nakon reinstalacije windowsa pokusao sam vratiti te podatke ali nisam uspio,one su sada u .rar format i kada ih odzipam dobijem ikonu od control panela i kada kliknem tamo me i posalje,dok recimo kada udjem u taj folder bez problema mogu gledati te podatke....koji bi mogao biti problem??? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Znaš li za onu "slika govori više od tisuću riječi"? ![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rakija
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pozdrav... Rješenje je prilično jednostavno...samo promjeni ime arhivi..npr. Promjeni: Privatno.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}.rar u Priv.rar i extractaj sadžaj... Javi ako je pomoglo.ako nije, ima i drugih rješenja pa da ti javim...pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rakija
|
opet ista stvar,stvori mi se od control panela ikona,reci jos neku metodu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Daj probaj preko Total Commandera, on isto ima podršku za RAR i ostale arhive...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rakija
|
evo uspio preko total commandera,hvala domy ![]() |
![]() |
![]() |
|