|
![]() |
#1 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
zamjena slimline prže
Eto mene i prvog posta. Iako (već dugi niz godina) prčkam a zadnjih nekoliko godina i zarađujem na sklapanju računala moram priznati da mi laptopi nisu jača strana... ![]() Radi se o zamjeni prže na laptopu Acer Aspire 5022WLMi. Izvadil sam pržu van (inače neke cd-e čita neke ne i isto tak s dvd-ima) i piše da je model UJ-845-C i spominje se Panasonic. Sad me zanima dal mogu stavit umjesto njega Samsugovu pržu SN-S082H? Molim stručnjake da mi jave čim prije da čovjeku naručim to čim prije i zamijenim. Hvala
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jedina prepreka koja bi ti na tom putu mogla stajati je predpodešeni prioritet IDE uređaja, tj. master i slave. Moraš pogledati kako je podešena postojeća (tvornička) prža i prema tome kupiti novu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Haha, fala al onda sam se malo zeznul: prža je kod mene a laptop odišel stranci koja čeka sad novu pa da more ipak nekog vraga delati dok čeka. ![]() Apdejt: Čujem da neki laptopi imaju ne-standardne 'visine' pržilica + one koje dolaze posebno oblikovane - vrata nisu pravokutnog oblika. Kao da R60e ima nekaj takvoga - čitam malo po netu pa nabasal na kaj-kakve nebuloze kod zamjena slimline prža... ufff. Ak još neko ima kakva iskustva nek se javi. I jel tolko bitno tvorničke postavke pokretanja uređaja?!? Samo pitam....
"I will like to die in my sleep like grandpa and not screaming like his passengers..." Zadnje izmijenjeno od: mikey_rs. 11.10.2007. u 19:14. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|