Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.10.2007., 14:43   #1
pc user
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2005
Zyxel Prestige 660RU-T3 usb problem

Imam Zyxel Prestige 660RU-T3 i stavljen je u route mode . Preko mreže spojen mi je na sat reciver(dream) a preko usb-a na pc.
na starom kompu j efunkcioniralo bez preoblema. Sad novom povremeno ima problema sa komunikacijom sa pc--em. On se spoji na net i tu nema problema ( sat reciver konstantno iam vezu sa netom) što znači da je zyxel konstantno spojen na dsl. Ali pc povremeno ne želi na net, tj prikazuje ko da je zyxel disable i ne želi enable-irat. i dovoljno mi samo ištekat i uštekat usb i sve radi opet normalno.
pc user je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2007., 20:09   #2
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Na novom računalu uredno instalirani drajveri (vidi i jeli ima novija verzija) za usb (chipset)?
Obzirom da se radi o novom kompu / matičnoj 99% da imaš mrežnu karticu on-board, a ako i nema dodaj je za 30-40 Kn i spoji se preko nje. Ova druga solucija je brža, stabilnija, a i omogućuje ti da prebacuješ dokumente između kompa i dreamboxa.
Nikky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.10.2007., 14:55   #3
pc user
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2005
problem je što zyxel ima samo jedan usb i jedan mrežni izlaz. Kako mi je dream na mrežnom , ostaje mi samo usb za pc. I sad mi pc i dream međusobno komuniciraju. Ono što mogu to je da kupim neki switch , ali bi to htio izbječi.
pc user je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno