|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Zyxel Prestige 660RU-T3 usb problem
Imam Zyxel Prestige 660RU-T3 i stavljen je u route mode . Preko mreže spojen mi je na sat reciver(dream) a preko usb-a na pc. na starom kompu j efunkcioniralo bez preoblema. Sad novom povremeno ima problema sa komunikacijom sa pc--em. On se spoji na net i tu nema problema ( sat reciver konstantno iam vezu sa netom) što znači da je zyxel konstantno spojen na dsl. Ali pc povremeno ne želi na net, tj prikazuje ko da je zyxel disable i ne želi enable-irat. i dovoljno mi samo ištekat i uštekat usb i sve radi opet normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Na novom računalu uredno instalirani drajveri (vidi i jeli ima novija verzija) za usb (chipset)? Obzirom da se radi o novom kompu / matičnoj 99% da imaš mrežnu karticu on-board, a ako i nema dodaj je za 30-40 Kn i spoji se preko nje. Ova druga solucija je brža, stabilnija, a i omogućuje ti da prebacuješ dokumente između kompa i dreamboxa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
problem je što zyxel ima samo jedan usb i jedan mrežni izlaz. Kako mi je dream na mrežnom , ostaje mi samo usb za pc. I sad mi pc i dream međusobno komuniciraju. Ono što mogu to je da kupim neki switch , ali bi to htio izbječi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|