|
![]() |
#1 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Sempron64 3000+ (temperatura i odgovarajući socket?)
Tražio sam u arhivi prijašnje postove o Sempronu, no uglavnom sam našao oglase o kupnji i prodaji. Zato mi, molim vas, oprostite ukoliko sam previdio neki post. Što se dogodilo: na starom kompu mi je otišao Athlon (900 MHz). Navedeni se procesor užasno grijao. I uz tri ventilatora i ogroman cooler kućište nije moglo biti zatvoreno. ![]() Zanima me hoće li Sempron64 3000+ (180,00 kn novi) ići na Socket A gdje je nekoć bio spomenuti Athlon? (Google veli da može, no ipak pitam.) Također, grije li se Sempron64 3000+ u takvim razmjerima poput historijskog Athlona? (Google nije znao.) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Sempron 64 NE MOŽE ići na Socket A... Postoje Sempron - Socket A i Sempron 64 - s754 i AM2 (neki vele da ima i s939 ali ja to nisam vidio kod nas) i nema teorije da naguraš Sempron64 u socket A ploču osim čekićem od 3kg... Inače s obzirom da tvoja ploča (s obzirom na starost prošlog proca) vjerojatno ne podržava niti semprone namjenjene za socket A (treba ima FSB 166MHz tj 333 DDR) a isto tako nit bartone (isti razlog) ostaje ti lov za Tbredom-B na tžnici ili kupovanje novog kompa...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Zappa
|
Da, 64. Tako je. Ovdje piše ovako: http://www.zoki.hr/prikljucci/maticn...eti/sck462.htm Da li bi mogao ovaj? http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.603.100 ili je to isto 64? Ovo je ploča. Nigdje se ne spominje Sempron, pa sumnjam da bi radio. No možda je text pisan prije izlaska Semprona? Važno mi je da bude novi. Extra 1-2k za neku novu konfiguraciju nemam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Zappa
|
Heh, šteta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|