|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Gdje mogu naci program za przenje originala? npr. filmovi iz video kluba, igrice............... |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Procitaj pravila.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=29088 Na gornjem linku imaš popis softvera koji taj posao rade vrlo učinkovito i sasvim besplatno, detaljne upute itd. malop prouči ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
DISCLAIMER: Navedene programe samo koristi za pravljenje svojeg osobnog backupa ukoliko posjeduješ originale. Pravljenje backupa originala je legalno i moja preporuka ne krši nikakve zakone kao ni pravila ovog foruma. ![]() ![]() Koliko ja vidim-on je izričito tražio za presnimavanje filmova iz videoteke i igara. Tako da nema smisla spika o backupu i legalnosti... Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 03.01.2008. u 12:10. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Pa rekao sam mu da te programe koristi samo ako posjeduje original. Fino koristi kopiju, a original spremi na sigurno. Ako se kopija izgrebe, ošteti ili izgubi onda neće biti nikakve štete. Ponavljam, osobni backup originala jest legalan. Nazivati nekoga piratom zato jer želi duplicirati originalni CD / DVD za osobne potrebe je isto kao da nazoveš nekoga provalnikom i lopovom samo zato jer želi napraviti duplikat ključeva svojeg auta ili stana. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|