|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Torba za laptop (metalna)
Dakle trazim pomoc oko nabave torbe za lap (metalne, ili aluminijske) dakle ne platnenu niti malo tvrdu vec metalnu, recimo u obliku kofera, ako ima gdje u hrvata za nabavit molio bih info, vec je trazim mjesec dana i jednostavno nemam srece (imam 15.1") nailazim od 17" ali za 15.1 kao da nema, a onaj famozni narucili smo dolazi za 7-10 dana cujem u svakoj trgovni ![]() obisao sam vemulj, hgspot, feniks, i jos par manjih ducana sutra idem u links makar sumnjam da cu imat koristi, sta se tice cjene i nabave bilo izvana ili od nekuda to nije upitno, samo je bitno da ima torba ![]() ukratko pomagajte |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Sta se tice metalnih kovera, imas njemacku firmu, zove se dicota, u zagrebu znam da je zastupaju u telebitu. Neznam tko im je distributer za hrvatsku. znam da sam ih prvi put vidio na standu od melcompa prije 4-5 godina, ali neznam dali ih oni jos drze. evo provjerio melcomp ih jos uvijek drzi http://www.melcomp.hr/katalog/index.cgi ova dva modela sa nasao da su almunijski Dicota N 7828A AluCompact Notebook kofer Aluminiu 1.122,40 Dicota N 11018A Alu Slight Notebook kofer 14/15" d 963,80 3 stranica 2 i 3 od dna nazovi melcomp pa vidi tko ih zastupa u ZG osim telebita.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
U Chipoteci prodaju prazne aluminijske kofere za alat. Doduse, trebati ce napaviti leziste od spuzve za laptop, ali su sigurno crvrsce i kvalitetnije od ovih sto se prodaju kao "posebne" u computer shopovima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|