|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Stranglehold ; Rezolucija problem
Ljudi pomagajte,lud sam,ćelavim. Max mi pokazuje 800x600. Probao sam onaj nacin D:\GAMES\Stranglehold\Binaries\Retail-Stranglehold.exe -language=eng -1152x864 ali ne pomaze. Pustio sam da bude na 800x600 i kad mi LOADA da udje u igru izbacuje me u Win i ponovno u igru i tako nebroj puta,kao da zeli promjenit rezu ali nemoze, inace to u drugim igrama napravi jednom i udje normalno,ali sad za redom "100" puta. Treba mi pomoc. Nisam valjda badave skidao 13 GB. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Šta si radio s 13Gb?? Mislim da bi Toru bilo draže da nisi ili da to ne vidi..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Svašta i ti pricas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The mighty pirate
|
Ja mislim da se mogućnost odabira rezolucije u igri ograničava automatski kod prvog pokretanja ili instalacije kad igra provjeri stroj na kojem bi se trebala vrtit. Meni daje na odabir sve rezolucije i naravno da ću staviti maksimalnu 1680x1050. Na burazovom kompu max nudi 1024x768 na 6600GT TDH Extreme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma to su obicne gluposti,mislim,i to sta pricas a i da se grafika mjenja promjenom rezolucije,totalna kara. Ali kao sto sam naveo imam drugaciji problem. Pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
pajdo,ajde da ja rjesim na brzinu tvoj problem ![]() dakle,imao sam slicnu situaciju kao i ti,nije mi uspio ucitati level tj. uci u igru makar imam 8800gts i nafrljeni athlon 4000+ jer sam imao samo gigu rama... dakle,kad sam uzeo jos jedan keks od gige,rjesio sam problem i da,vrti mi u max detaljima na 1280*1024 izmedju 40-80 fps-a ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
A sta da ti kazem,hvala ti puno... Ali sta cu kad nove komponente kupujem za koji mjesec,cini mi se da cu se do onda morat strpit,makar sumnjam da ova giga nije dovoljna,mozda postoji neka caka a slucajno je ispalo da tebi zahtjeva jos jednu gigu,no svejedno ti je to rijesilo problem pa bi vjerovatno i meni. Thx ![]() Pozz |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|