|
![]() |
#1 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
![]() Dobio sam temu koju moram obraditi za završnu radnju u školi, pa bih vas zamolio sa svi koji imate kakve linkove na neke stranice podijelite sa mnom. Poželjno bi bilo na hrvatskom jeziku. Evo teme : PROGRAMI ZA VIDEO KONFERENCIJU PREKO INTERNETA -završna radnja bavila bi se povezivanjem računala preko interneta i uspostavljanjem video konferencije -u radnji bi bili opisani programi koji se pritom koriste, načini korištenja i opis mogućnosti koje se pritom nude -učenik bi pomoću web kamere prikazao uspostave veze preko interneta i preko lokalne mreže za vrijeme obrane radnje -radnja treba sadržavati postupak instaliranja i definiranja postavki koje mora korisnik obaviti da bi mogao obaviti video konferenciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nemam kaj napisati
|
Zar nitko nema ništa o video konferenciji preko interneta i web kamerama? :confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
jedan je bio pitao nesto slicno tome tj. koji prog. se koristi... no zato procitaj malo starije postove... (nekih 2 tjedna) da sad ne trazim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nemam kaj napisati
|
Znaš li možda barem približno ime posta? Tražio sam više od 2 sata po cijelom forumu i ništa nisam našao. U kojoj kategoriji je bio post? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
nemam kaj napisati
|
Prijatelj mi kupuje Bug još od 50 broja, pa ću potražiti kod njega. Hvala na pomoći. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|