|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ne radi mi tvout
grafa 7600gt spojen crt monitor i na tv-out TV preko jednog chinch kabla i upiknuto u video in na tvu i ne mogu u control panelu dobit TV, stavim force detect i nista, kao nema tva spojenog :\ probao sam sa 162.18 i 163.71 verzijom drivera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Jel kabel obicni chinch sa obje strane ili je "s-video -> chinch" ? S ovim drugim meni isto ne radi od pojave novog nvidia cpanela |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() Nacin na koji sam ja na kraju uspio to osposobiti je kupovinom kabela koji ide iz s-video i rca (zvuk) na scart (tv) ![]() ![]() Uglavnom s ATI-jem nikad problema s tv izlazom a s ovim cudom..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ma daj apsolutno nemam volje kupovat nesto dodatno a kamoli da lemim, sad cu ja setat gradom u potrazi za pravim kablom...nemam vise takve volje nabijem ih i sljedeca kartica mi je ati, makar bio slabiji. Cisto zbog ovog razloga ne bi ni kupovao nvidiu da sam znao za problem, kakvo bahato ponasanje bg nvidia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
cek, kakav pretvarac si stavio?? Moras imati od grafe (nvidia) onaj adapter sto ide u grafu i ima 4 izlaza (3 RCA i 1 svideo). Onda mozes spojiti ili obicnim chinch kablom u plavi konektor i u tv ili svideo kablom. Imam onaj kabel svideo->RCA i taj nece (prije je radilo), samo ove dvije opcije. Ako taj adapter sto ide direkt u grafu imas od ATI kartice, onda ne znam bas da bi to trebalo raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ma da, bilo bi dobro da su mi ga dali...dobio sam samo taj s-video kabel. pogledao sam i da, taj pretvarac nema isti broj nozica makar ulazi...kakvo smece. pa ja ne znam ko koristi taj s-video svi stavljaju preko scarta, a scart na ovoj telki nemam jer je starija, za ulaze ima samo chinch video in i vjerojatno mono zvuk s jednim audio in ulazom imam takav "adapter sto ide u grafu i ima 4 izlaza (3 RCA i 1 svideo)" al to mi je od tv-kartice i naravno, ne pase unutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Pa zato sto bez njega ne mozes koristiti tv-out |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ok imam od stare geforce4mx s-video->chinch i to sve radi al naravno u crno bijeloj slici citam po forumima i vidio tisucu rjesenja ne znam vise sta bi trebao kupit ? sta ovdje niko nema problema s ovim? jel ima neka stara tema vezana uz ovo, nemogu nac ono gore sa scartom nemogu jer nemam scart na tvu |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
No way... Znaci spajas u chinch video ulaz na tv-u? Jedino ako kabel ne valja, ili izlaz na grafi. Jer taj kabel spaja dva signala u jedan i mora biti boje. PAL/B stavi u drajverima i probaj mjenjati vrstu kabla. Ovo sto si ti nasao je rjesenje za slucaj kad se spaja na scart adapter koji propusta s/video signal, a tv ne podrzava s/video preko scarta. Onda kad spojis sa s/video kablom na taj adapter nema boje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
ne kuzim u sta me uvjeravas ? ovo sta mi govoris da stavim na pal necu komentirat, nisam mutav... imam 2 kabela, isto je na oba, jedan je cak i pozlaceni sa zastitom tak da nije u tom problem sta god mijenjao u control panelu nema efekta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|