|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
melborp acinvokpiT - tipkovnica piše naopačke
ežak ken ot ejh ageč gobz ujedi uken ami koten oka ap , ej ageč odm anzen i ecmiusan ađagod se oT.etidiv dasi v kak okavo, ičanz ,ekčapoan tasip tečop ičuldo es amas aljov ej joj dak daken ,mocinvokpit as melborp ipulg okaj nadej mamI Normalan edit...: Dakle, tipkovnica zna sama od sebe poludit i dogodi se da pišem sve naopačke, što se može vidjet gore. Ak neko zna razlog ili nekej nek pomogne jer znam pop**** kad se to dogodi.... Molim i moda da stavi normalno ime na topic...
Zadnje izmijenjeno od: Facelessone. 10.10.2007. u 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Imao sam isti problem. A on ti je da ti cijelo vrijeme stisnuta strelica za lijevo. Naravno nije fizicki stisnuta nego kao da cijelo vrijeme ide uljevo. Stisnes na ikonu, selection ode lijevo pa opet lijevo. Sad jedino rijesenje koje sam ja skontao je da restartas komp. Ali svejedno se to zna ponoviti. To me hebe vec preko godine dana. Mislio sam da sam pokupio nest, ali dogada se na bas svakoj instalaciji wina. a nije ih bilo malo. dakle to nije. Jedino sto mi pada napamet je sugavi logitech software. Ja kao i ti imam logitech misa i tipkovnicu, istina bog razliciti su. Nekako nagadam da taj soft shebe onaj u windozima. Meni na MX1000 se znalo dogadati, i dogada se jos svako malo, da se skroll misa poveca sa 3 reda na 13 ili 14. Ovo se lagano promijeni u control panelu i ne zahtijeva restart. Nazalost, kako rekoh rijesenje ti je u restartu, ako je netko pametniji i ja bih mu bio zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Probaj staviti noviji software, ili, ako ti je ovaj najnoviji šta imaš, stavi neki stariji.... Ako ti je tipkovnica USB, uštekaj ju preko PS/2 s onim adapterom, možda riješi problem.... ili obrnuto, naravno... ![]() Probaj tipk na drugom kompu.... Javi jel šta pomoglo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
šlap
|
Citiraj:
![]() Tipkovnica mi je bila prek ps/2, pa sam isto mislio da je problem do toga pa je onda bila na usbu, ali ni to nije rijesilo problem tako da je opet na ps/2. Te probleme mi je radila i na staroj AMD konfi, a sada radi jos uvijek i na novoj C2D. @Facelessone - nisam pisao logitechu jer sam mislio da sam popusio neki malware. Kada sam vidio da nije do toga mislio sam da je do konfe. Sada sam se uvjerio da je onda ocito u njihovom softwareu. Jer imamo razlicite tipkovnice a iste probleme. Ali nikako da uhvatim vremena. Ono kada se to dogodi nemozes im nista napisati, a kada restartas onda se vratis raditi ono sto si radio prije i nekako uvijek zaboravim. Ako imas vremena ajd onda slozi neki mejl. ja sam danas bas u guzvi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
U zadnje vrijeme se počelo sve češče događat, a događa se odkad sam nabavil mx revolušn-a. , mislim..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Može biti da je virus... Davno prije sam pisao jedan primjer programa u Pascalu... radio je istu stvar... tak da se možda netko htio našalit s tobom ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
nije nikakav virus 100%. Avast je tu, a i pazim kaj skidam i ne pokrečem ništa kaj je sumljivo. Buraz ima svoj komp tak da nitko drugi nije na mom kompu.....
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Meni radi slicne probleme sa LX710. Glupavi SetPoint radi probleme, sa strelicom lijevo. Samo meni kad poblesavi, ne prestaje dok ne ugasim setpoint. Kasnije sve normalno radi, samo nemam shortcut tipke. To se dogada vrlo rijetko, al zivcira.
![]() |
#17 |
šlap
|
Facelessone jer koristis ti autopatcher? to mi palo napamet da bi moglo biti u problemu, tj da ima nest u njemu. A problem sigurno nije u tvom kompu, jer radi isti problem i meni s drugom tipkovnicom i to na AMD i na C2D konfi. Jedino sto se to nedogada tako cesto kao kod tebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Nema autopatchera, 0, nista.... Maknul sam sad set point, i nemrem na svom kompu vise u win uci. NE RADI MI TIPKOVNICAAAAAAA, pa nemogu passsword upisat. Ne radi ni u safe modu. A ja ocu svoj komp! (mis radi) EDIT: Frend doneso natrag moju USB tipk i radi......
Zadnje izmijenjeno od: Facelessone. 15.10.2007. u 10:24. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|