Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.10.2007., 21:27   #1
ivan666
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Pomoć pri kupnji....

Evo došlo je vrijeme da si i ja kupim laptop.....Moje želje su ekran 17'', dobar procesor RAM, graficka nije tako bitna laptop nije za igranje...intergrirana će bit OK.... našao sam ovo....

http://www.notebook.hr/product_info....ducts_id=42747

E sada pročitao sam onaj fenomenala vodič....ekran nije bas nes...i ne sviđa mi se ta jedna godina limitirane garancije..koje su to fore....uglavnom komentirajte ovaj...i svakako nabacite svoj priedlog...pozz svima na forumu...
ivan666 je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2007., 10:07   #2
anita2
Premium

Datum registracije: Feb 2007
Osobno nisam sklona novijim HPovima, prvo zbog dizajna koji se meni ne sviđa (ok, prihvaćam komentar "glupi ženski razlog"), a drugo zbog informacije "ispod stola" u Recrovom servisu da ih dosta dolazi na reklamacije, ali kao "dosta ih se i proda" pa ne možeš znati postotak. Grafička, iako integrirana, u ovakvoj konfiguraciji bi bilo bolje da je do 256 nego samo do 128. Traži da ti ga isporuče s XPom. Imam novi lap s Vistom koja mi radi probleme, pa i ovaj post pišem da 5 godina starom HPu. Oprez s Toshibama! Imamo ih 10 17inčnih na faksu (ne znam točno model, nekakve s narančastim poklopcima) i svima redom pucaju poklopci. 17 inča uzmi samo ako ti treba kao zamjena za desktop ili ako imaš puno force. Ako ga moraš stalno prenositi to nije baš najbolji izbor, vidim po dečkima na faksu. U toj varijanti, obavezno ruksak.
anita2 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno