|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Chipset cooler@DFI Infinity NF4
Pozdrav, imam gore navedenu ploču. link na ploču Ako obratite mjesto di je zujalica budete primjetili da je preblizu PCIE portu. Tj. veće grafe nemreju stati pogotovo sada kada imam plavog zalmana. (smetaju cooleri, kondenzatori itd...) Do sada sam imao x800gto na kojoj je bio zalman vf700 al cu kojem sam odrezao par "krilca" (manjak živaca i volje za modifikacije). Pošto je ta x800gto krepala od superunkowna imam nvidia 6200 koja isto tak ne stane baš najbolje jer mi smeta plavi zalman pa sam na grafi malčice savio jedan kondenzator (mora da me su voli ![]() ![]() E sad..ja trebam preporuku nekog hladnjaka za svoju MBO ali uz uvjet da nije zujalica i da nije "velik" a da opet hladi. Razmišljao sam o THERMALRIGHT HR-05 SLI dali bi dotični uredno mogao na moju mbo? Molio bi ako može iskustva ekipe koja ima DFI INFINITY NF4 i dotičnog pasivnjaka |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ima ga zippo61 na svojoj Infinity, sve 5, sta drugo da ti kazem. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pod naletima kopita zla
|
ok to je sve kaj sam trebal...tj.dali smeta kartici ili ne? i sada je pitanje na koju stranu da "tjelo" od cooler okrenem..prema socketu ili prema "pinklecima" za power, reset itd...? kak je najbolje? napomena imam TT big typhoona koji je mrcinjo ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
#8 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Hamm ne brini, stane ti kako ga god okrenes. Mozes kako je nino pokazao a mozes kako sam ga ja stavio - ukoso, prema prednjem ventu da ga bolje hladi. Postavljanje je jednostavno, jedino mi se ne svidjaju oni plasticni drekeci ![]() ![]() Ali da hladi dobro NF4 Ultra chipset, hladi. Jedan dobar vent da piri po njemu i ne moras brinuti ![]() @edit da znas kako ga zhena pili, jadnika, smrsavio je sa 105 na 115 kg zive vage ![]() ![]() ![]()
#10 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
hvatač zaleta
Datum registracije: Sep 2007
|
evo izgleda da me hamm pretekao u vezi iste problematike,imamo čini mi se vrlo sličnu konfu(problem)oriđiđi zujalica prozujala nakon cca 3mj.(zujalo je pošteno i grijalo se )stavio pasivca zalmana i osjetno pala temp.pošto mi je ova grafulja ajmo reći zastarila(ima nekih igara koje neće pokrenut zbog pix shadera 2 i tog mi je pun k...)pitanje bi bilo ako stavim novu seriju radeona 2600/2900 taj zalman će definitivno smetat(smeta već sad,malo sam ga zakrenuo valjda je to ok?)šta umjesto njega,vidim da ste već nahvalili gore navedeni sli pasivac. ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pod naletima kopita zla
|
evo ubo sam ga...i dobio hrpu kopči za koje nemam pojma di bi s njima i mislim da su "višak djelova" moja ideja je staviti jednu gore...provući ove plastične kopčice kroz mbo i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#16 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() |