|
![]() |
#1 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Migrirah na Durona, kaj sad?
nakon dugog intelanja sam (i to baš na ovom stroju) počeo vozit AMD-a. I to ni manje ni više nego Duron 700 na DFI AK74-EC ploči. i sad mi to radi na 770, sve fino, ali naravno nedovoljno. ploča nema opciju mjenjanja množitelja, barem ne s ovim BIOS-om... večeras ću flashat... šta da mu radim? kak otključat taj proc (množitelj i cache), do kolko ga tjerat i to sve.. voltažu mogu dizat po 0,25V za 1V, frekvu do besvjesti. šta da radim? da otključavam ovaj, kako će to radit, da kupujem neki jači? kaj? sorry zbog blesavog pitanja, al tražio sam i nema nikaj o ovom procu. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Jedino Duronima sa 266MHZ FSB mozes otkljucati chace. Sto se tice otkljucavanja mnozitelja, samo olovkom spoji L1 i to je to (.... bar mislim da je L1.... mozda je i L2 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ovak ti izgledaju sad L2 mostici => : : : : a ti trebas spojit ovako => I I I I i onda imas otkljucan multi, a za cashe nemozes na tim starim Duronima (Morgan)
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Vidi vidi i ja imam Durona, koja slučajnost...samo moj nije sa 700 na 770 već sa 140 na 2300 :> Koja je to ploča uopće? Kada sam imao starog durona 600 kupio sam 8rda+ i ono stvar ide na 200*5, za ne vjerovat. Baš me zanima koliko bi išao duron na morgan jezgri??
![]() |
#5 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
puno hvala. probat ću sutra. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|