|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() ovako, kod svakog codec paka stoji i onaj ffdshow ili nesto drugo na istu foru. meni kod njegovog standardnog pojavljivanja pri otvaranju bilokojeg video zapisa pa i kod nekih igrica gdje je prisutan uvodni filmich jednostavno zabrejka komp. tj. kad zagasim doticni player ili izvor video zapisa(igricu) u procesima, a dole vidim tray ikonu ffa ili drugi filter. ovaj me problem muci podosta dugo, dakle bilo je tu i pokusaja iz ocaja iliti naso se ja da probavam sve zivo. -svi pakovi kodecima pocevsi od k-lita do vlc playera... zakljucak nema veze sa ikakvim kodek pakom -brisanje harda i rebut os-a... nije ni to -e sad sam bio blizu, probo pokrenut film na friskom winu bez drivera grafe... radi, al normalno da ih moram imat i tu sam na pocetku -promjenio jedno 5-6 drivera, od catalysta 5.6, omege i sad ovih najnovijih... dakle sve to za 9800pro od ati-a neki put bi uspio zavrtit koj klip, ali to bi uspio kombiniranjem 2 playera istovremeno, tako da bi na prvom zablokalo a drugi bi vrtio.. itd. tako bi uspio i stavljanjem novih drivera ali nakon restarta bi doslo na staro, uglavnom bi se razveselio na trenutak a ono drek. stvarno svaka bi mi pomoc dobro dosla... i bio bi vam zahvalan na tome ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
ajde pomoć.... imam identičan problem, samo se radi o x800gto grafičkoj... jedina razlika je u tome što je meni prije reinstalla windowsa sve normalno radilo... sad jednostavno baci CPU na 100% i zašteka se kad god pokrenem neki video. 3D igre rade |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
koja greška se pojavi i pokaži tehnička svojstva greške... uninstaliraj sve codece i sve packove s njima i obriši njihove foldere, onda samo instaliraj ACE Mega Codecs Pack i netrebaš ništa više od codeca stavljat... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|